zahorak napsal:
Ake mate pneumatiky na dakare a kdo ma na dakare scoteler a kde to ma uchitene.ukaz fotku.zohnal som scoteler a nevim kam to mam uchitit
jestli myslis scottoiler tak jakej. elektro, nebo vakuo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdar TOS gumy podle libosti,jezdil sem Michelin sirac ,následovaly mitas E08,E09.na letosek budu dávat asi E07.
Scotta mám taky vakuo a nainstaloval sem ho pod dekl za sedlem, nechtěl sem aby na motorce byl vidět nebo někde trcel a hrozilo jeho poškozeni.
Na druhou stranu při delší cestě, kdyz mám 50 litrovej vak prez kufry, není ke štelovani (např. začne pršet) snadný přístup.
Viděl sem ho na ruznejch místech, za RZ,místo modulu Abs,nebo na straně uchyceny na podél ramu....dle chuti každého.
Myslim, ze maji na webu manualy na jednotlive motorky, ja ho mam na normalnim gs pod zacatkem sedla, byl k tomu i drzak na tohle misto, ale dase tam cimkoliv treba uchytit k ramu.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Nejlepší volba pneu mitas 07,vydrží neskutečně moc.potom bych volil anakee nebo trailmax.přimázávání nejlíp pod sedlo a vést to kolem stupačky.
"Žij svůj sen"
Dakujem za tipi.chcel som original pneumatiky ale stoja 200€.no toje dost.tak ako swat aj on mitas 07 a je snima spokojny a o polovicu ta vyjdu lacnejsie.uz len nahodim scotelier a mozem jazdit.este jedna vec.montovali ste si to sami alebo ste potrebovali dobreho mechanika.hodte sem fotku ako to mate namontovane komplet alebo mi to poslete na imeil.dakujem
Scoot som montoval vcera.Zvladli sme to bez problemu v garazi.Uz sa len naucit to dostelovat aby neslo moc a ani malo
Navod na pripojenie najdes tu:
http://www.motorco.biz/docs/Fittings/BMW/2002%20Model%20BMW%20F650%20GS.pdf
Mam ten maly od Louisa tak sme ho nacpali pod sedacku.Nastastie sa zmestil sa vedla alarmu.
Akurat posledne 2 obrazky kde v tom navode je odfotene kade to vedu sme ignorovali.Lepsie je to viest okolo hlavnej osy kyvky kde aj pri pruzeni nedochadza k natahovaniu hadicky.