To je novinka pro letošní rok, korespondenční a tele kurzy.....
Jdu to opravit..
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Rikas takova enduro navigace - jedu na masine popisu ti teren a ty reknes co a jak mam udelat nejlip jeste video hovor at to vidis kam se ritim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
No tak me asi mrdne sem prosle kalendar po tom co sem tam vse zapsal a vzdy mam bud v SO nebo nebo v NE. Letos to teda stoji pekne za lejno. No uvidim mam jedinej volnej vekend a to ten predposledni ale to neni jisty.
Čeština můj koníček
kde jindde tam je opravdu asi nej misto zatim co je a hlavne je tam ten Hnusak
Čeština můj koníček
Podle me to za tu cestu stoji Ja jsem byl minuly rok na prvnim terminu, cestou z Mnichova jsem pekne promrzl (bylo tam i par lidi od Ostravy, taky pekna streka) ale musim rict ze to za kazdy caj a kazde klepnuti zubu zimou stalo Milan je supr ucitel a za ty dva dny jsme tam vsichni udelali neskutecny pokrok. Muzu fakt jedine doporucit.
koukal jsem na termíny a zatím hodně volno.... už jenom vybrat termín. Existuje něco jako minimální počet účastníků nebo nejsou volná místa průběžně aktualizována?
TomP: On to Milan neaktualizuje, páč já jsem třeba přihlášenej s kamarádem na 10.-11. 5. hned od začátku a pořád tam je všech 6 míst volnejch... A nikomu ho nepřenechám:-)
Milane, tak jsem se přihlásil na začátek května a nazouvat budu mé oblíbené Karoo 3.Kámoš na adv 12 začíná v terénu, já už něco málo najel, doufám, že to nebude pro úplné začátečníky.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Milane, tak jsem se přihlásil na začátek května a nazouvat budu mé oblíbené Karoo 3.Kámoš na adv 12 začíná v terénu, já už něco málo najel, doufám, že to nebude pro úplné začátečníky.