Zdravim vsetkých GS-borcov.
Minule som písal, že zháňam 1100 GS ale po dlhom rozmýšlaní a prvom stretnutí s 1100 GS som sa rozhodol radšej začať s menším, s F650GS. Rád by som sa na ňu pozrel na vlastné oči a tak sa obraciam na vás kto by bol ochotný v blízkom okolí a dovolil mi sa prísť na moto pozrieť. Bývam v Smrdákoch pri Senici. Potom sa rozhodnem čo ďalej ( kúpiť nekúpiť).
Ja mat penaze tak idem do 1100 alebo 1150.zalezi ci mas dost penazi.na gs 1100 alebo 1150 nemosis mazat retaz.vecie pohodlie.nemozem sa stazovat na dakara.je to dobra masina ale skus radsej co si chcel.ked budem mat cestu okolo tak ti mozem ukazat dakara ale nevim kedy pujdem na masine sa prevezt
No pokial je niekto z okolia do 50 km, tak to ja pridem sa pozret na moto. A rad by som siel do 1100 práve kvoli tomu kardanu.. ale jak sem tu GS videl na zivo.. je to proste na mna moc velke zo zaciatku. Ja bych s tym slehnul hned pri vyjizdani z garaze.
jáááj Matus, proč jsi nenapsal o několik hodin dřív! Bydlím do 50km od tebe a dneska jsem přemýšlel, kam bych si udělal cílený výlet. Jelikož žádný skutečný cíl jsem nenašel , tak jsem nikam nejel. Klidně bych se ti přijel "pochlubit" s mým 650 gs z roku 05 a pokecat. tak třeba to ještě někdy vyjde :-)