Chtěl jsem si tady udělat malý průzkum které malé enduro by jste doporučili? Moje příští pracovní působiště bude v Cardiffu a kousek od místa kde budu pracovat je moc hezká motokrosová dráha. Tak mě napadlo že bych toho mohl využít.
Jaké jsou vaše doporučení? Představu bych měl přibližně takovou že by to mělo být enduro do 500 ccm, což by mělo být tak do těch 50 koníků?
cenově bych se chtěl vejít do 100 000,- ale určité rezervy by byly když by to za to stálo.
Co byste doporučili?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Tak záleží jestli budeš chtít enduro nebo motokros- mě se moc líbí TM EN300 -špičkový komponenty a 300ccm dvoutakt je fakt peklo. Jinak čtyřtakt má taky spoustu výhod. Jinak něčím od KTM (mimo LC8) chybu neuděláš.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Tak záleží jestli budeš chtít enduro nebo motokros
asi enduro,pokud k tomu nebude chtít kupovat i vlek,aby si s tím mohl dojet k tý dráze ...Británie není Rumunsko
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
spíš enduro 4T přesun nějaký bude, ale asi ne moc a vlek určitě mít nebudu moje přidělené služební vozidlo je Hjondé i10 tam připojit vlek tak se nerozjede
měl jsem namysli něco jako Husaberg FE450, KTM450exc, Baworácký Xchal, nebo třeba Kawa KX450
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zamaha WR450 jak psal Zetor taky. To je i většinou z příjemný peníz
Já na tohle využití slyšel nejvíc chvály právě na 2T...hlavně ve 2T by ti bohatě stačilo nějaký 3kilo a je to o hodně lehčí,než 450 4T
Ale jen tak teoretizuju,protože nic takovýho nemám a potahala mě i půjčená 125 ve 2T Ale ten Pavlův GAS 300 jede,řekl bych,docela slušně i "od spodu" Takže je zbytečný se tahat s něčím větším...to se nataháš s GSA,ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já se seznamuji s yamahou WR250F...musí se víc vytáčet, ale pak jede jak z praku..450 by možná byla lepší v nižších otáčkách, na takové šmrdlání...ale vytočenou bych ji nechtěl
PavelDR napsal:
Co Suzuki DRZ 400?Tu bych chtěl já.
...přečti si zadání, chce motorku na trať a na to se DRZ absolutně nehodí...a je jedno, že jí chceš Ty...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
myslím, že DRZ - E je , vlastně byl jeden z nejlepších strojů. měl jsem ji 4 roky, skoro žádná údržba, jen to jezdilo. Na wr ku je asi potřeba ta výměna oleje po 10mth, údajně je tam přístup, jak k penězům, ale jede bááječně.
Mě se zrovna dost zamlouvá právě Husaberg FE, koukal jsem že dělají i 350 což by na to moje ježdění bylo asi taky fain. Nejsem zrovna super jezdec. Myslim že i ten výkon by stačil.