Ahoj,
koupil jsem R1100S s alarmem který nikdo nepoužíval a byl odpojený. Jediné co sem veděl tak že pod sedlem je nějaká spínací skříňka (viz foto). Dneska sem oddělal nádrž a zjistil jsem následující.
Spínací skříňka má 4 dráty. Dva červené jeden zelený a zeleno žlutý a dva červené (viz foto úplně dole).Dráty vedou k řídící jednotce alarmu (mezi baterkou a řídící jednotce motorky), ke konektoru palivovýho čerpadla, k siréně alarmu a k červené diodě a vše je to zakomponováno do základního elektro svazku.
Tonda mi říkal že original bmw nemá spínačku pod sedlem.
Od spínačky nemám klíče proto jí nemužu odemknout takže sem jí chtěl odstřihnout a zapojit na tvrdo, pro pokus.
Odpojení alarmu bylo realizováno tak že vyndala pojistka z napájení alarmu. Po vrácení pojistky dioda na palubce svítí červěně ale při zamčení nebo odemčení motorky a při kopání do kola, motorka nereaguje.
1) Zná tohle někdo ?
2) Jak spojit spínací skříňku natvrdo ?
3) Je to origo ?
servisak napsal:
Vratit do puvodniho stavu. Tehle podelalnejch dodo alarmu jsem vyndaval snad uz 10
Myslíš tím jako oddělat alarm? vyplést ze všeho a hodit do p*dele ? Není lepší se ho pokusit zapojit a mít alarm ?
Upravil Neronis dne 03.04.2014 21:49