Ano da jen vyvrtas dve diry na srouby co drzi zvrchu. Prilozis chytnes na ty bocni oznacis nebo rovnou provrtas odmontujes zacistis otvory namontujes . Das si pivo a kochas se
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ano dá a velmi lahko
prichyti sa to 4 skrutkami, otvory pre tieto skrutky musis vyvrtat do stavajuceho zobaku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Děkuju všem za radu, to bych měl zvládnout. Koukal jsem všude možně a sehnal jsen nakonec tenhle karbonový, mohlo by to vypadat dobře. Ještě jednou díky! M.
Třeba kvůli hmotnosti. Když je ochoten to někdo zaplatit, proč ne... Montáž primitivní na 10 minut - přiložil jsem, fixem označil místa otvorů, vyvrtal (1 díra cca 5 sekund) a našrouboval:-).
Vrtání je opravdu nutné? Co to třeba lepit Mamutem Glue, plocha by snad byla dostatečná a když se povrch řádně odmastí, co?? S Mamutem jen dobrá zkušenost. Také to budu řešit.
JirkaHK napsal:
Vrtání je opravdu nutné? Co to třeba lepit Mamutem Glue, plocha by snad byla dostatečná a když se povrch řádně odmastí, co?? S Mamutem jen dobrá zkušenost. Také to budu řešit.
a až ho poškodíš tak jak to sundáš?
JirkaHK - Mamut je bezva, T-Rex od Soudalu je to samé a určitě by to drželo, ale proč to lepit? I když odmyslíš nehodu, stejně to už nesundáš, motorce to sluší, přijed se podívat do Bolehoště, mám to na ADV a dával jsem to Drákule na GS. Kromě toho bys musel nainstalovat i hlavičky šroubů v místě otvorů, bez nich by to vypadalo divně.
Ivan napsal:
JirkaHK - Mamut je bezva, T-Rex od Soudalu je to samé a určitě by to drželo, ale proč to lepit? I když odmyslíš nehodu, stejně to už nesundáš, motorce to sluší, přijed se podívat do Bolehoště, mám to na ADV a dával jsem to Drákule na GS. Kromě toho bys musel nainstalovat i hlavičky šroubů v místě otvorů, bez nich by to vypadalo divně.
Přijet se podívat můžu, děkuji. Většina lepených spojů, z vlastní zkušenosti po zahřátí na určitou teplotu povolí (lepidlo, ne plast). Udělám s mamutem zkušení lep a uvidím jak se to bude chovat. Ono by se to nemuselo lepit po celé ploše, jen po obvodě a v co nejtenší vrstvě, pak bych věřil ,že bych to i sundal. Případně to nemusí být mamut. Hlavičky-atrapy. Nechci objevovat Ameriku, ale to vrtání mě s... . Až to budu mít doma, něco určitě vymyslím.
GS jsem koupil v moc pěkném stavu, výročku 2002, tak se mi vrtání do to krásného, zachovalého, modrého zobáku hódně příčí
Také nerad vrtám do něčeho originálního, ale v tomhle případě jsem neváhal. Nástavec je originální doplněk a motorce sluší. Když jsem kupoval GSA, taky jsem si neříkal "co když budu chtít nástavec sundat, vždyť tam budou díry", věř mi, že když to tam dáš, už nikdy to sundávat nebudeš:-). Zkazit se na tom nedá nic. Ale jestli se chceš pro dobrý pocit piplat s lepením, proč ne. Pokud by ses rozhodl vrtat a netroufal si, klidně se stav, koukni na naše dvě motorky (GS/GSA) a než Drákula udělá kafe, budeš se už kochat vlastním doplňkem:-).