Ale marketingově to mají zmáknuté...kterak udat dosluhující motor (bohužel) a díly co zbyly v regálech a svést se na modní vlně C-R...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Hugo napsal:
Zdravím, známej si koupil BMW R nine T. O víkendu jsme se trochu projeli, co jí říkáte?
pekny.. ale ty zarofkovy blinkry puvodne z xcountry WOTRES. Dal bych BMW LED.
Upravil hicks dne 14.04.2014 12:17
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jenomze tvar tech blinkru neni retro... kdyby tam dali STARY z 12ky nebo osmikila tak to beru. Ale tohle hranaty je imho jak pest na woko...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja s tou motorkou mam lehouckej problem. V principu se mi libi, ale podkolenky se mi z toho zase teda neshrnujou... Krom kousku na showroomu jsem ted videl jednu v Barcelone, uz v beznym spinavou a s nejakou taskou a zadny uzas to teda nebyl...
Navic nektery mista jsou trochu moc velkoseriovy, plastovy atd, dokazal bych si predstavit, kdyby to bylo klidne o neco drazsi a vyvedeny v opravdovym kovu apod.
Nejvic je mi lito, ze ji nevytahly hned pred tema sesti lety, v dobe vzniku konceptu, nebo chvili potom, nic slozityho by to nebylo. Ale holt si marketaci pockali na vytriskani maxima ze zbytkovych dilu, jak psal vjetrnik...
To co se mi naopak libi nejvic je predni ram na uchyceni USD, kterej by mel jit objednat jako nahradni dil a snadno namontovat na GS
Maiali nel Fango!