Tak dnes jsem se podruhe narodil - posilam video, kde mi slecna u Sezimova Usti nedala prednost a stret jsem jakymsi zazrakem ustal. Pricitam to predevsim vaze LTcka, seriovemu tlumici rizeni a pekelnemu stesti. Driv jsem mel GS - tam bych do ni zatnul valec a bylo by vymalovano.
Takhle to odnesly "jen" obe stupacky, kufr, kryt padaku, kryt motoru, zaves stupacky a paka nozni brzdy.
Fiesta je na tom asi hure - predni i zadni blatnik, predni naraznik, mlhovka, predni kolo ! atd.
ty jo pekne si to ustal , to byl pripojovaci pruh odkud vyjelo to vozidlo a nebo chtelo odbocit a prehlidlo te, ze predjizdis?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ne pripojovak tam neni...resp. asi si to nekteri ridici mysli. Ta holka to tam proste svihla takovym fofrem ze se s tim nedalo nic vic delat. Zajimave bylo ze to musela videt celkem spousta motorkaru, ale zastavil jedine kluk v oktavce, zeptal se jestli nam nic neni (pritelkyne tam mela bohuzel nohu, ale snad je to jen narazene) a ze to videl a rad to v rpipade potizi dosvedci. Samozrejme to bylo v klidu, takze nastesti nebylo treba.
husty.. noha zcela ok?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kuwa, kdyby tam vjela o půl vteřiny dřív, tak tě dostala. Máš fakt dobrého anděla strážného. Snad bude mít přítelkyně nohu v pořádku.
Splněný sen moje 1100GS