Dobrý večer, prosím o radu, mám K100RT r.v.86 a pří ubrání plynu (brzdění motorem) mi hrozně něco drnčí (plechovej zvuk ???) pod motorem nebo kolem motoru, doufám že né v motoru takovej děsnej drnčivej zvuk snad z motoru vycházet nemůže, doufám teda. Setkal se už někdo s tímto zvukem? A ještě další otázka, co má přesně označovat červená kontrolka na přístrojovce? Myslím že je tam znak trojůhelníku, po zapnutí klíčku a nastartování svítí do té doby než stisknu obě brzdy naráz, pak zhasne, ale rosvítí se se zapnutými světli a už nezhasne Předem díky za info. Přeju všem moc sťastných Km na strojích BMW
sniper76 přiložený následující obrázek:
Cau,gratuluju k super stroji,ja mam K100RT.Ten drncivy zvuk je tezko identifikovat muze to byt cokoliv,chtelo by to slyset,predpokladam ze jsi zkontroloval kryt na vyfuku jestli ten nedrnci.Ohledne te kontrolky,ta ma za ukol signalizovat nefunkcni koncove svetlo.Jestli mas zarovku a kabelaz v poradku,tak odesel modul ktery tuto funkci ovlada,je to vcelku casta zavada.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Mě ta kontrolka na K100RT taky stále svítí ale mám LEDkový zadní světlo,s origo světlem po zmáčknutí brzd zhasla.
Upravil toli dne 08.05.2014 21:39
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je to kontrolka brzdovyho svetla, po zmacknuti obou brzd by mela zhasnut.
to drnceni je na stopro kryt na vyfuku, bud ti tam chybi jeden sroubek nebo je povoleny jak psal kolega.
Kupredu spatki ni krok...