Díky Tondo Bohumil mě psal že je dáváš a ty jsi jistota Mám je myslím dost levně takže si je objednám
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
I kdyz na 1150 ale davam EBC a spokojenost. Na predku v 70tis km stale original, zadek 40tis km original, nyni 30tis km EBC nekde za pulkou zivota
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak můžu mít přední za 500,- tak myslím že tam sleva je, ne? Brembáče jsou kolem 800,- jestli se nepletu
Upravil Milan V dne 04.07.2014 15:22
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Tak jsem vyměnil před odjezdem do Itálie destičky a asi mi to čeká znovu. Po velice dobré zkušenosti s deskama od MotoZlocha na malém GS, jsem je kdysi objednal i na mé RT a bohužel si absolutně nerozumí. Pískají, skřípou atd... prostě zklamání. Na malém GS to bylo přesně obráceně, Bendix skřípal a MotoZloch fungoval špičkově.
Koukal jsem do tabulek a údajně tam patří např. od Lucas MCB748 SV nebo od Bremba 07BB26 SA. Které doporučujete vy? Cena je přibližně stejná 568 vs. 613 kč.
edit: Hledal jsem na netu a tyto destičky dokonce byly testovány časopisem Motorrad a obě značky skončily na 1. místě, takže chybu neudělám ani u jedné.
Upravil berka dne 09.08.2014 21:48
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
ADV ONE napsal:
A co originál? Vsichni mate BMW a vsichni jste skrblici a resite nectnosti.. nevim o nikom kdo by si koupil original desky a resil nejaky pískání a vrzani... pokud chcete setrit naucte se tolerovat...
Dobrá, taky se tedy zeptám na cenu zadních desek na RT12?
Já měl na 1150 pokud se dobře pamatuji zadní za 1200... ale už nevím... možná 1100 ale taky možná 1400... ale každopádně cca dvojnásobek těch druhovýrob... na druhou stranu najel jsem na nich 50 000km (resp. při těch jsem to měnil) a slouží dobře, kotouče jsou taky v pohodě tak nehodlám experimentovat
On kotouč stojí trošku víc :-)
Upravil HonzaGS-SV dne 10.08.2014 08:50
ADV ONE napsal:
A co originál? Vsichni mate BMW a vsichni jste skrblici a resite nectnosti.. nevim o nikom kdo by si koupil original desky a resil nejaky pískání a vrzani... pokud chcete setrit naucte se tolerovat...
No tak při této ceně bych se spíš divil, kdyby se někdo o druhovýrobu nezajímal. To je strašný. Destičky na moto jsou dražší jak sada originálních destiček na nápravu návěsu nebo kamionu. To je bordel A Ať mi někdo řekne že jsou destičky na moto nákladnější na výrobu a vývoj
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
ADV ONE napsal: