Ahoj mám adv 07.a chtěl bych na ní pověsit světlo z lc led.
Je mi jasná legislativa ale to origo fakt nesvítí. Xenon jsem zavrhl ale dnes jsem viděl na lc Led a to svítí! Technicky mě zajímá to tam napasovat? Elektricky se stím poperu, to jsem od fochu.
Díky za reakce,
Vyser se nato dej tam lepsi zarovky pridej mlhovky a nemusis davat 1200 e za led svetlo.. a hlavne led svetlo potrebuje ke svice i i lin i can komunikaci..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky si myslím že by mělo jít rozsvítit! Viděl jsem schéma a tam to vypadalo na určité piny!
Ale jestli to má Ježek už v hromadě tak paráda
Třeba se podělí
Jde mi o uchycení a plexisklo.
Jinak pro ježka ~psal jsem ti email ohledně těch klíčů na Gs /špatný vin /budeš si pamatovat!
PS ~světlo mám možnost za 6 tis Kč
Jako byla by to pecka, naroubovat světlo z LC na "starý" GS. Jeden z největších argumentů, proč bych třeba chtěl LC je právě to světlo...to je paráda. Fakt pěkný.
Zajímalo by mě jak to svítí... zda to neoslňuje, origo na LCčko má nějakou auto-nivelaci? Cena není drastická a pokud je výsledek jak u LCčka tak za to 100% stojí
Mám trochu strach o chlazení origo světlo z LCčka má prakticky po celém těle žebra pasivního chladiče, což zde nevidím :/
Upravil HonzaGS-SV dne 21.03.2018 05:33
V řádu dnů/týdnů pojedu na STK tak se optám, zda by s tím neměli problém, ale koukám, že se to světlo dá koupit na ebayi z Číny, tak je otázka jak moc jsou ty homologační značky vypovídající A také je otázka co ty dálková světla, u LCčka je pokud vím dálka směrována pomocí paraboly (podobně jako u faceliftované Octavie 3 s příplatkovými LED světly) - zde se zdá, že prostě směřují dopředu...
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
HonzaGS-SV napsal:
Zajímalo by mě jak to svítí... zda to neoslňuje, origo na LCčko má nějakou auto-nivelaci? Cena není drastická a pokud je výsledek jak u LCčka tak za to 100% stojí
Mám trochu strach o chlazení origo světlo z LCčka má prakticky po celém těle žebra pasivního chladiče, což zde nevidím :/
ja na LC nemam autonivelaci.
Svetlo ma ventilator...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
HonzaGS-SV napsal:
V řádu dnů/týdnů pojedu na STK tak se optám, zda by s tím neměli problém, ale koukám, že se to světlo dá koupit na ebayi z Číny, tak je otázka jak moc jsou ty homologační značky vypovídající A také je otázka co ty dálková světla, u LCčka je pokud vím dálka směrována pomocí paraboly (podobně jako u faceliftované Octavie 3 s příplatkovými LED světly) - zde se zdá, že prostě směřují dopředu...
Ahoj. Taky přemýšlím že asi koupim ten LED světlomet,takze jsem chtěl se zeptal co ti rekli na STK jestli na konec jsi se zeptal...