koupil jsem je už s motorkou, chystám se příští týden na výlet, cca 5-6tis km, nikdy jsem Tourancky neměl, nemám zkušnost, vím, že hodně najedou.. nemáte někdo zkušenost co by ještě mohly dát? Každá guma je jiná, jedna ubývá ze začátku rychle a pak méně, jiné zase naopak...tak se radši zeptám.
Pojedu sám, převážně cesty.
koupil jsem je už s motorkou, chystám se příští týden na výlet, cca 5-6tis km, nikdy jsem Tourancky neměl, nemám zkušnost, vím, že hodně najedou.. nemáte někdo zkušenost co by ještě mohly dát? Každá guma je jiná, jedna ubývá ze začátku rychle a pak méně, jiné zase naopak...tak se radši zeptám.
Nebo je za litr střel a za 5 kup novou sadu Jinak také bych řekl, že to bude na hraně... a třeba v dešti by to nebylo nic moc...
Upravil HonzaGS-SV dne 31.08.2014 18:55
no kdybych koupil jine tak jdu do 07, ty na mokru taky nejsou moc dobre no asi je teda sundam a dam ty 07ky. Ja myslelcze jsou tak v pulce.. co vim tak 15tis najizdi normalne ne?
Podle fotek vypadají opravdu tak na půlku. Zkus je změřit. Když jsem měl nový, tak tuším, že předek měl 5,5mm a zadek 8,5mm. Normální nájezd bývá 15-20tis.
Ono taky záleží jak kdo jezdí. Já předešlou sadu měnil po 8000 km a teď poslední zadní po 5000 km (zbývalo ji 1,4 mm do předpisových 1,6 mm) 15 tisíc bych na tourancce nenajel ani kdybych chtěl.
Tyhle na fotce bych si na 6000 km nevzal.
GSA 1250 Rallye 2024