Fcera v noci rana jak z dela z obivaku...druzka tam letela, ja nee mne bilo jasny ze hnipla televiza na zem normalne se vylomila z teho plastoviho stojanku aji z vrutama...stala tam presne 2 roky a 14 dni.samozrejmne ze je obrazofka k.o. pavucina pres pul televize...tos ja enem tak pro pobaveni co soudruzi v hjundaju zas vimisleli.Kupredu spatki ni krok...
Bohumile, to není kurvítko. Naschvál by to nastavili na mnohem kratší dobu, mechanicky poškozenou televizi nevyreklamuješ a když se budeš ohánět vytrženými šrouby, řeknou Ti, že stála nakřivo nebo za ni tahaly kabely a nebo byly načnuté z předchozí manipulace nebo nedotažené nebo že třeba kočka...
ale nemajú to vyrátané vždy najlepšíe
nám zhorel motor v práčke 17 dní pred koncom záruky a ovládací prvok žehličky sa pokazil 8 dní pred koncom záruky
a najviac ma pobavila pani z Datartu... že či tú žehličku naozaj chcem reklamovať že je to pred dva roky starý model....
live fast, die young be wild, have fun
Bohumil napsal:
Fcera v noci rana jak z dela z obivaku...druzka tam letela, ja nee mne bilo jasny ze hnipla televiza na zem normalne se vylomila z teho plastoviho stojanku aji z vrutama...stala tam presne 2 roky a 14 dni.samozrejmne ze je obrazofka k.o. pavucina pres pul televize...tos ja enem tak pro pobaveni co soudruzi v hjundaju zas vimisleli.
ach jo, ... plasty, bych vedel rozpravat
hlavne ze sa to blisti jak psie gulky, ale konstrukcia formy a zvoleny material je sity horucou ihlou
Darmo, kupuju hlavne oci a ...... zlaty stary dobry hlinik Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Nám už 3x přestala fungovat myčka, myslím že těsně po záruce. Odvézt do servisu by znamenalo určitě výměnu všeho, popř. si vyslechnout "Jó šéfe, odešla centrální jednotka, to je na novou myčku, to víte, dnes to vydrží jen do konce záruky". Drákula se ale naštvala, na internetu našla servisní manuál nebo co, nastudovala kód chyby a myčku opravila. Nepotřebovala díly, jen to rozebrala (naposledy docela dost), něco tam udělala, možná vyčistila a smontovala, já ji jen zašrouboval zpátky do linky.
Ivan presne tak najit servisni manula a vsechno jde, me odesla na lednici ridicci jednotka , nova 4,5tis, prisle kamos vzal pajku a lednice jede uz zas 3 roky a oki, sehnal jsme na bazaru novou ridici jednotku za 1000,- kdyby nahodou tahle uplne odesla a jeto , lednice je jednoducha tak je jen kompresor a jednotka nic jinyho
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ivan napsal:
Nám už 3x přestala fungovat myčka, myslím že těsně po záruce. Odvézt do servisu by znamenalo určitě výměnu všeho, popř. si vyslechnout "Jó šéfe, odešla centrální jednotka, to je na novou myčku, to víte, dnes to vydrží jen do konce záruky". Drákula se ale naštvala, na internetu našla servisní manuál nebo co, nastudovala kód chyby a myčku opravila. Nepotřebovala díly, jen to rozebrala (naposledy docela dost), něco tam udělala, možná vyčistila a smontovala, já ji jen zašrouboval zpátky do linky.
Ivane, nepřemýšlíš o tom, jestli nebudeš Dášenu občas půjčovat?
Ty chlapi dneska stojí za houno.....Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mě není úplně jasný, jak se může televize vylomit z toho stojanu. Já mám teda televizi pověšenou na držáku za zadní záda (a předpokládám že to je navržené tak, že to váhu unese) ale ten držák dole jsem pochopitelně vyndával a byl kovový (zvenku plast ale dole byla kovová deska) a ty "nohy" co se strkaly do spodku televize byly taky kovové. Plastové to myslím není ani u obyčejného 24" displeje k počítači, natož u větší úhlopříčky.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Máme zmiňovaný monitor 24" jako televizi a vespod stojanu je opravdu kovová destička. Jestli tam není žádné kovové vyztužení tak bych řekl že to při návrhu pěkně podcenili a navíc i při špatném zpracování plastů se toho dá hodně pokazit a pak co by jinak vydrželo praskne jak nic.