Do Objednávka 250Kč/ 10 EUR s DPH
Tisknout se bude do 10.1.2015 tak aby se stihlo rozesílání.
Objednávka 200Kč/ 8 EUR s DPH
Tisknout se bude do 10.12.2014 tak aby se stihlo rozesílání.
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
poštovné+balné:
ČR 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
dobírka 50kč Pouze ČR
Přijetí objednávky vám během několika dní (co nejdřív) pošlu na vámi uvedený mail.
Objednané kalendáře se budou tisknout 24.11.2014
Nejvyšší čas se postit do kalendáře na příští rok. Kostičky mi srůstají tak snad to půjde i letos.
Kalendář BMWGS 2015 bude opět A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena bude opět 200Kč za kus a bude spolu s poštovným definitivně potvrzena do konce září 2014.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky. Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám své povedené obrázky poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako minulá léta jeden kalendář zdarma.
Své fotky prosím posílejte na tuto adresu:
Do předmětu mailu pište popis k fotce. Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Vaše fotky pak uvidíte během chvilky zde https://picasaweb...directlink
a po zpracování zde https://picasaweb...77yIpcyaFw
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely 1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
paja1 přiložený následující obrázek:
no snad to letos vyjde a bude tam i ma motorka , ted se momentalne divam na krasnou 1150ADV v kalendari 20014 a za chvilku uz tam bude krasna podzimni 1100GS
jinak osobne jsem myslel ze vyberes jinou z tech foterk co sem poslal
Upravil schrek dne 16.09.2014 08:54
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jestli to půjde letos stejnou cestou,jako poslední rok,tak budu zase bez kalendáře ...fotky cestovních motorek z pole za barákem si na stěnu nedám
Což samo není chyba Paja,ale zdegenerovaných hlasujících,kteří tím ničí jeho práci a snahu...aspoň v mých očích
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Jestli to půjde letos stejnou cestou,jako poslední rok,tak budu zase bez kalendáře ...fotky cestovních motorek z pole za barákem si na stěnu nedám
Což samo není chyba Paja,ale zdegenerovaných hlasujících,kteří tím ničí jeho práci a snahu...aspoň v mých očích
Ja rikam, ze prilis mnoho demokracie nekdy skodi
Napr. v tomto pripade
Maiali nel Fango!
Mr GS napsal:
Neházej flintu do žita. Vždyť jsme včera teprve začali sbírat fotky. Uvidíme co dorazí, času je dost.
Pája
Snažím se změnit vzhled kalendáře a máme s grafikem nápad. K vybraným fotkám se pokusím zjistit trasu po které autor jel a tu pak spracujeme do grafického návrhu. O trasu autory vítězných fotek poprosím v tomto google formátu. https://www.googl...!3e0?hl=cs
Jakmile budu mít nástřel grafiky tak ho sem šoupnu.
paja1 přiložený následující obrázek:
Mr GS napsal:
Takže co,když to budou fotky třeba ze slovenska,nebo třeba nějakýho pražáka jak byl na vejletě někde s Pálavou v pozadí,tak to nebude dostatečně dost daleko a není to hodno tvého zraku? Jakej je pro tebe akceptovatelnej vzdálenostní okruh od domova,na co bys byl ochotnej spočinout zrakem světoběžníka?
Nějak to nechápu... Kdedko se courá po mongolsku a přitom ani netuší,co má za barákem...
Mr GS napsal:
Takže co,když to budou fotky třeba ze slovenska,nebo třeba nějakýho pražáka jak byl na vejletě někde s Pálavou v pozadí,tak to nebude dostatečně dost daleko a není to hodno tvého zraku? Jakej je pro tebe akceptovatelnej vzdálenostní okruh od domova,na co bys byl ochotnej spočinout zrakem světoběžníka?
Nějak to nechápu... Kdedko se courá po mongolsku a přitom ani netuší,co má za barákem...
Než se zase začneš nimrat v hov.nech,tak buď tak laskavej a podívej se na první ročník a pak na ten poslední.To je nebe a dudy...tady nejde o vzdálenost a jestli jsi to nepochopil,tak já ti to vysvětlovat nebudu.Buď je to kalendář o BMW GS a CESTOVÁNÍ na nich...nebo o pózování.V prvním případě ho beru v druhým si ho pověs na zeď třeba ty.Na věci to nic nemění.Paja hladem neumře,tak nemusíš nic řešit.Jen jsem vyjádřil svůj názor,kterej je evidentně opodstatněnej(když ty dva kalendáře porovnáš) a nic víc.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
A právě ten pojem cestování si každej představuje jinak. Někdo se sebere a jde si pojezdit někde po vysočině a někdo se sebere a letí si do mongolska pujčit Xchala a povozí se s nim tam "kolem komína"(právě ten první kalendář) a někdo sedne na svou mašinu a jede někam do tramtárie.
V žádným roce tam neschází fotky z delších cest a v každým jsou fotky,který někdo cvakne 100km od baráku,myslím že je to naprosto ok. Proč vyhodit povedenou fotku někde z ČR a mermomocí ji nahrazovat méně hezkou fotkou z druhýho konce zeměkoule...
Navíc každej rok nemusí byt tak "urodnej" na daleký cesty místních lidí. Nebo třeba jedou,ale fotí si telefonem(což nechápu) a je z té dovolené prt,focenej kalkulačkou...
1. Fotka musí být obrazově hezká a musí také něco říkat, můžete hlasovat u fotek, ale poslední slovo má grafik.
2. Typ motorky se nesmí příliš opakovat na více listech, má práce.
3. Místo kde byla fotka vyfocená a trasa kterou při té příležitosti motorka urazila (budu dodatečně zjišťovat pro předvybrané fotky v B adresářích).
Ta trasa bude k fotce decentně graficky připojena, aby podtrhla svobodu
cestování, kterou nám naše stroje poskytují. Jak se to povede se uvidí.
Nechávám to na grafikovi a jeho nápaditosti a umu.
Bude to asi individuální u každé fotky, pracnější než vloni protože se každá strana bude graficky v detailech lišit, ale snad to bude stát za tu námahu.
Uvidíme.
Pája
Presne tak jak jsem ji videl u Mirky na face tak jsem agitoval aby ji dala do kalendare
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček