Zdar borci,
mám dotaz. Poraďte mi někdo, kde nejlépe koupit K1600GTL? Mám na mysli zánovní, příp. předváděčku. Bylo by dobré i ze zahraničí (DE).
Resp. pokud to někteří prodejci tady umíte dovézt (nutný odpočet DPH), tak prosím o návrhy.
Díky!
Upravil Pivos dne 03.10.2014 10:56
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Bohúšu, zdááár kamaráde!
Ta GTL není přímo pro mě. Na takové autobus nésu dost staré
Ale esi to vynde, rád se na tom 6ti-válcu negdy svezu
Dvanáctka je furt doma a doufám, že eště dlóho doma zvostane....bo taková už se nedělá...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Nebooooj, boxer je přece boxer...ten se nedá nahradit
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Já to vidím zatím jinak. Řadové víceválce (hlavně 4 v řadě) fakt nemám rád.
Upravil Pivos dne 04.10.2014 19:25
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Bohumil napsal:
Neeee v zadnym pripade se na tom nevoz !!! Bude ti pak mlet v makovici co bys fsecko prodal abys to moch kupit
Divnej motor, když válce nespočítáš na prstech jedné ruky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Honza87 napsal:
Kolik ma maximalne stat??? mam tady 3 predvadecky
Tak max. cenu zatím nevím, rozhodnutí nastane na základě nabídek. Můžeš mi prosím sdělit víc info k těm předěčkám (barva, výbava, cena)?
Jsi pořád v BMW Wien?
Díky! !
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Díky Honzovi za perfektní profesionální přístup a vyřešení situace.
Díky Honzo!
5.10.1842 www.bmwgs.cz