Po 5 tis. km jsem zjostil, že na předku (1150GS) se sjíždí jakoby do špičky . V prostřed vzniká hrana. Máte někdo něco podobného a co s tím ? Předešlé gumy to nedělaly. Dík za radu.
Upravil KUKY dne 13.10.2014 10:19
KUKY se vrací
Já jednu radu mám Michelin už si příště nekoupím už to dávno není to co bývávalo Ruda by mohl povyprávět jaká pneu je dnes ta nej třeba nám dá na Radarce přednášku samozřejmě že o pneumatikách jak jinak hlavně potom večer i s tanečkem u kamen
KUKY napsal:
Po 5 tis. km jsem zjostil, že na předku (1150GS) se sjíždí jakoby do špičky . V prostřed vzniká hrana. Máte někdo něco podobného a co s tím ? Předešlé gumy to nedělaly. Dík za radu.
Je to na tu motorku hrozně měké a jak jedeš v náklonu, tak se ta pneumatika bortí a zežvejká. Nějak tak to podle mne je. Jezdi rovně
Upravil joe dne 13.10.2014 10:42
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
KUKY napsal:
To stejný mi udělala Tourance EXP na Adventuře.. Ke konci už to bylo otravný a byl cítit ten přechod tak jsem ji hodil do haj*lu. Jinou radu nemám
úúúúúúúúúúúúplně stejnej problém na RT. Měl jsem obuto Pilot 2 a vypadaly jak lichoběžník. Tak jak píšete, motorka se chová v zatáčkách jako úplný ****. Michelinky jsou vhodné na lehké motorky a ne na ty naše parníky
Presne tak, ty gumy jsou na predek moc meky a tim jak je motorka tezka, tak se ta predni tak vojizdi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja prednú nemám vyskušal som len zadnú. A mám ju menej ako do 3/4 zjazdenú a neviem či sa mi to len zdá, ale nejak už nedrží. Vyslovene strácam istotu v náklone.
Nemali ste stým podobnú skúsenosť ?
A ako tak čítam ani prednú si určite nekúpim na mojho hrocha :-)
Mam uplne stejnej problem. Predek sjetej do lichobezniku, vzorek skoro pryc. Zadek ma jeste tak 1/4 vzorku a taky lichobeznik. Najeto cca. 6.000 km. Uz je taky nekoupim. Jak jednou nekde v nejakym vlakne napsal Servisak --- "na BMW patri Metzeler" --- neco na tom bude, protoze sem mel pred tim Tourance a ty daly skoro 16.000 km!!!