prosim o radu, aky rozmer natlacim na klasicke rafky 1100 gs. Myslim ostre cross pneu, je to mozne to tam narvat?
Ak ano, poradte ake, rozmer.
Dakujem
inac, ak by mal niekto zaujem, tak mam jednu volnu sadu Brembo na predne koleso. Nove kotuce, platne za 6000CZK s postou uz
Upravil copo dne 25.10.2014 08:24
copo@centrum.sk
Dopředu se dá dat crossová zadní devatenáctka (viz fotka). Dozadu, pokud máš sedmnáctku, tak Mitas C-02. Ostřejší kombinace na origo ráfky asi není, ale na asfaltu to bude peklo s tím počítej. Pokud chceš něco lepšího, dej dopředu 21 kolo a dozadu si nech přeplést 18.
tobig napsal:
Tuším, že Morabo tu má někde vlákno s testem off pneu. Jen jsem to přelétl, ale obávám se, že na přední 19" cross guma prostě není....
¨
Jo, ale on tam měl ostrý Karoo, který už se nevyrábí a stejně se nedají považovat za cross gumu. Potom tam měl Metzelerky na šestidenní, který mají homologaci a jsou super, ale bohužel pouze v rozměru 21/18 no a zbytek gum byla klasika typu E-09, TKC atd..
Upravil Paul dne 25.10.2014 09:07
tobig napsal:
Tuším, že Morabo tu má někde vlákno s testem off pneu. Jen jsem to přelétl, ale obávám se, že na přední 19" cross guma prostě není....
¨
Jo, ale on tam měl ostrý Karoo, který už se nevyrábí a stejně se nedají považovat za cross gumu. Potom tam měl Metzelerky na šestidenní, který mají homologaci a jsou super, ale bohužel pouze v rozměru 21/18 no a zbytek gum byla klasika typu E-09, TKC atd..
jo, tak nějak... na 19" předek prostě cross není.... jako neznalý problému, proč obouvat těžké GS na cross gumy... ?
tobig
tobig napsal:
¨
jo, tak nějak... na 19" předek prostě cross není.... jako neznalý problému, proč obouvat těžké GS na cross gumy... ?
No poku chceš jezdit toch ve větším terénu a bahně tak si to zkus na něčem legálním(gumy). Pak se můžeme pobavit jak ti to šlo. jako o tom poroč jezdit v těžkým terénu s gs, to s logikou asi nic spočnyho nemá.
tobig napsal:
¨
No poku chceš jezdit toch ve větším terénu a bahně tak si to zkus na něčem legálním(gumy). Pak se můžeme pobavit jak ti to šlo. jako o tom poroč jezdit v těžkým terénu s gs, to s logikou asi nic spočnyho nemá.
uz som pisal, mam z toho celkom radost, ked cosi tazsie na GS sa da
Jazdim na E10, len ma jeduje to, ze zadna je za 4000KO, tak momentalne kombinacia v predu off a v zadu on. E10 predok, v zadu TR91. Celkom zabava a to co GS dava, je neskutocne. Pomaha tomu aj nove hyperpro, proste to moto zacalo aj v terene chodit a nie v lahkom.
Tie ostrejsie na tu zimu by som rad dal, keby nasnezilo, tak by som si urobil lyzove padaky po stranach moto, nech sa mozem zabavat. Hlavne o to mi ide, prezit zimu a zabavat sa.
v predu zodrane karoo a v zadu uz zodrana TR91 a celkom to islo. Akurat zadny tlmic som mal uplne napikacu nastaveny, ale moto to dalo, len zadne moc odskakovalo. Vyjazd to bol riadny, bolo aj mokrejsie trochu, len to nie je poznat. YouTube Video
celkom je to zabava ked je v zadu cestna pneu a blata riadne
YouTube Video
no a obcas si namyslam, ze mam pod prdelou KTM 400padesat EXC
tiez celkom zazitok s plne nalozenou moto si to davat po polnacke a v zadu cestna pneu YouTube Video copo@centrum.sk
Joe napsal:
Místo E-10 tam dej E-09 Dakar nebo zmiňovanou C-02
Když jsem chtěl po tobě přední E09, tak si mě od ní odradil, ať si raději kvůli nájezdu vemu E10. Chápu to tak, že dle vlákna počítáš 100% off jinak bys ji nedoporučoval. Mám pravdu?
Já jezdil vzadu E09-D a když víš, co od ní čekat, tak mi přijde vpohodě.. Ve předu pak na doporučení od Vlada_gsa 19" Cross od BF-Goodridge, přesný typ bohužel nevím. Na asfaltu držela jak přibitá a v terénu fantazie, vydržela přes 10tis. km..