Omlouvám se že jsem nenapsal, jakož to raději často píšu, ,,dle mého názoru" prostě mně příjde výkonově dostačující- jel jsem na plnotučné- a Vetrníku kolikrát pojede člověk v hranici nad oněch 92 koní? A líbí se i více než momentální paskvily z bavor a vlastně odjnud.
Ale každý dle svého. Pro mě prostě dobrý krok a velice budu sledovat prodejnost...a abychom se nedivili.
A mě se líbí stejně jako ta větší Asi bych o tom i uvažoval, pokud bych měl penízky a mělo to kardan ..řetaz je můj takový malý "blok"
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
VojtechPolicky napsal:
Taky si myslím, že hrnout výkon motorek v tomto segmentu do úrovně supersportu z přelomu tisíciletí a dále, nemá prostě smysl.
P.S. ''taky jenom můj názor''
...jasné, nový vodník BMW prostě nemá smysl....
Tady jde o to, že postavit moto se slabším motorem při stejné váze jako se silnějším nemá příliš logiku...a s ohledem na objem jde spíše o točivý moment a výši otaček, ve kterých je dosažen...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
perfektni konkurence "novymu" TDM a ty novy hondy 800 - adventure je na tom spis omylem ale jako cestak je to pekny rohodne se neda rict ze by letos byla nouze o krasny novy motorky - když uz ne primo enduro tak aspon cestaky od v kategorii od Vstroma směrem k silnici jsou ted neskutecne narvany
Upravil milanek dne 04.11.2014 20:13
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
VojtechPolicky napsal:
Taky si myslím, že hrnout výkon motorek v tomto segmentu do úrovně supersportu z přelomu tisíciletí a dále, nemá prostě smysl.
P.S. ''taky jenom můj názor''
...jasné, nový vodník BMW prostě nemá smysl....
Tady jde o to, že postavit moto se slabším motorem při stejné váze jako se silnějším nemá příliš logiku...a s ohledem na objem jde spíše o točivý moment a výši otaček, ve kterých je dosažen...
Tak jsem to rozhodně nemyslel. To co má dejme tomu dvouvačka, nebo i ten vodník, chápu :-), ale to co ukazuje třeba KTM, Ducatti... to je už prostě šílenost :-D
Nemyslím to zle..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
milanek napsal:
perfektni konkurence "novymu" TDM a ty novy hondy 800 - adventure je na tom spis omylem ale jako cestak je to pekny rohodne se neda rict ze by letos byla nouze o krasny novy motorky - když uz ne primo enduro tak aspon cestaky od v kategorii od Vstroma směrem k silnici jsou ted neskutecne narvany
Naprosto mi mluvíš z duše. Taky to bude asi cenově jinde, než 1190... třeba to bude jak s Djukama... Adventure z indie : )
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Nemůže v těch plánech hrát taky roli potencionální nové trhy - třeba indický apod? Třeba by tam nechtěli dávat výrobu 1190 ale slabšího motoru ano. A kdyby se to tam nevyrábělo, tak je dost složité to tam prodávat. Jen úvaha....
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak vzhledem k tomu, že Nový Adventure 1050 má stát 349.990,- , což je o celých 7tisíc méně, než 1190, tak si slabší pořídí určitě spoustu zájemců.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Tak vzhledem k tomu, že Nový Adventure 1050 má stát 349.990,- , což je o celých 7tisíc méně, než 1190, tak si slabší pořídí určitě spoustu zájemců.....
vzhladom na to ze cesky aj slovensky trh su prdince je to jedno
vzhladom na to ze 1050 sa bude predavat aj ako uskrtena na 35kW co znamena ze si ju vie kupit 18rocny chalan s vodicakom A2 sa karty zaujimavo miesaju
Upravil raptor dne 07.11.2014 23:08
live fast, die young be wild, have fun
no to fakt není moc dobra cenova strategie :-) ocekaval sem tak 320-330 jako hranu neva i tak je Yamaha hezci - kolipak bude stat ona ?:-) doufam ze ne 348 :-D
Upravil milanek dne 07.11.2014 23:34
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)