Koupil jsem BMW R 1150 GS z anglie. Nyní řeším přihlášení a zjistil jsem, že mi chybí výrobní štítek. Není problém ho nechat vyrobit v reklamce. Problém je, že nevím, co na něm krom VIN je.
Můžete mi prosím poradit? Potřebuji vědět, jestli jsou uvedené parametry stejné na všech 1150, nebo jestli mám nechat krom VIN něco změnit. Mám rok výroby 2003.
Já ho mám napůl pryč, a na TK s tím problém neměli. řekli že se to stává, zvlášť když taková motorka jezdí v dešti, svítí na ni sluníčko atp.
Rozumný chlapík to byl
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Já ho mám napůl pryč, a na TK s tím problém neměli. řekli že se to stává, zvlášť když taková motorka jezdí v dešti, svítí na ni sluníčko atp.
Rozumný chlapík to byl
Já ho mám taky jenom půlku, ale jak budu obědnávat nějaký díly tak ho vezmu taky. Nemá smysl pak řešit nějaký problémy.
VojtechPolicky napsal:
Rozumný chlapík to byl
Já ho mám taky jenom půlku, ale jak budu obědnávat nějaký díly tak ho vezmu taky. Nemá smysl pak řešit nějaký problémy.
Asi jo.. přemluvili jste mě ! :-D
do STK mám ještě rok a a něco :-) tak se to vyřeší
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Děkuji za Vase příspěvky. V pondělí zavolam a domluvíme se. Peníze neresim, ale tlačí me čas. TP nemám, jen anglický. Bude to stačit?
Ten štítek není doopravdy z me motorky. Kdyby byl, nezahajuji tuto diskuzi.
Ještě jednou díky všem!
já tam mám tohle. Oproti tomu vyfocenému tam skoro není nic napsáno. Není to nějaká chyba?? Je to 1100RT 1997 z Rakouska
tomle1 přiložený následující obrázek: