lidicky instaloval jsme znovu system a uz si nepamatuju jak se resilproblem vyskakovani reklamy v google chrom , nemuzu to tu najit diky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nemyslíš náhodou tu reklamu, která překrývá logo webu? Na tu je adblock krátkej, to je rozšíření chromu s názvem "WebSite Recomendation".
V nástrojích jdeš do rozšíření a tento doplněk deaktivuješ.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
no me vyskakuje reklama pod logem a naspod stranky , kde to najdu v tech nastrojich nemuzu to najit
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
no me vyskakuje reklama pod logem a naspod stranky , kde to najdu v tech nastrojich nemuzu to najit
Omlouvám se, nejsou to nástroje, ale nastavení v chromu a vlevo nahoře jsou položky, jedna z nich je rozšíření.
Nebo zadej do adresního pole: "chrome://extensions/"
najdi "WebSite Recomendation" a deaktivuj
Upravil stepan dne 26.11.2014 01:16
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Chci se zeptat, protože jsem spíše počítačový analfabet, dá se nějak odstranit nebo omezit reklamy které na mě vyskakují snad na všech stránkách který otevřu a často překrývají i origo obsah. Díky. J.C.
Jara Cimrman napsal:
Chci se zeptat, protože jsem spíše počítačový analfabet, dá se nějak odstranit nebo omezit reklamy které na mě vyskakují snad na všech stránkách který otevřu a často překrývají i origo obsah. Díky. J.C.
Co máš za prohlížeč?Pokud Google Chrome tak doinstaluj Addblock plus a máš pokoj.
Jaro já měl podobný problém a zjistil jsem podle datumu aktualizace Adobe, že se s ním stáhla nějaká svině a ta to měla na svědomí. Normálně v programech, jsem to máz a klid.
Protože ty reklamy jsou úplně všude, dal mi tam kamoš/já jsem taky PCanalfabet/
AdBlock a je klid. Jen nahoře to ukazuje takovým malým číslem kolik by tam skočilo reklam.
https://addons.mo...lock-plus/Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Na nekterych webech mam reklamy zaply (napr. tady), protoze me zajimaji.
Jinak ale adblock pouzivam v 99%.
Jeste bych ho potreboval do mobilu, do televize, do mailu, do... no vlastne vsude. Je to fakt uz prehnany.
Alda: Já s androidím telefonem přešel ze seznamu na gmail - na seznamu nastavil filtr aby vše přeposílal na gmail - na seznamu cca 20 spamů, 3 důležíté maily... na gmailu vím jen o těch 3 důležitých mailech.... gmail fakt funguje bezkonkurenčně...