Milí kolegové na dvou kolech, neb jsem nešikovný a s mojí motorkou padám, tak jsem zlomil držáky plexi, tedy ty dvě tycky co jsou v horní části plexi. No a protože jsem asi i manuálně neschopný povedlo se me pri demontáži plexi potratit protikus šroubu na uchyt plexi. Proto se chci zeptat zda se někomu z vás náhodou nevali doma zbytečně tato součástka a pokud ano, zda by jste se ji rádi zbavili za příslušný obnos. Ta část pod cislem 4.
Děkuji všem.
Pavel1468 přiložený následující obrázek:
ADV ONE napsal:
bohužel už tento díl nejde koupit samotný a lze koupit pouze celá sada montážních dílů. Ale občas tady někdo shání pouze nějaký díl z této sady, tak se zkuste propojit a koupit si jednu sadu společně kterou si "rozeberete"..
pokud ti to nespadlo do trávy tak je to na 90% spadle v motorce v te konstrukci. podívej se pod ten černý plast co je dole pod světlem a tam bude zaseknutej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, návažu na tento topic - původní problém už je snad vyřešený a tématicky je to velice blízko...
Při pádu se mi bohužel podařilo zlomit plastovou tyčku z levého spodního úchytu plexi na mé dvanáctce (je to dobře vidět na foto).
Hledal jsem ten kousek v http://www.realoem.com/bmw/, ale bez úspěchu. Na tom nákresu o pár příspěvků výš je něco tomu velmi podobného, ale ta "tyčka" je rovná Dá se ten díl někde vůbec sehnat? Případně - neválí se někomu doma a nebyl by ochoten ho poslat dál (samozřejmě bychom se patřičně vyrovnali)?
Předem díky za jakékoli tipy.
totik přiložený následující obrázek:
Na slovensku je firma,ktera prodava zvlast jenom tyto drzaky,jsou k nerozeznani od originalu a stoji snad 2e kus.Vypadl me z hlavy nazev firmy,ale sezenu ho a napisu sem.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi napsal:
Na slovensku je firma,ktera prodava zvlast jenom tyto drzaky,jsou k nerozeznani od originalu a stoji snad 2e kus.Vypadl me z hlavy nazev firmy,ale sezenu ho a napisu sem.
Díky, z SVK by neměl být problém to dostat do Brna uvidíme, co za to budou chtít z origo.