Zdar Všichni! Potřeboval bych poradit mám BMW 1150 GS a jel jsem a najednou v převodovce zachrastilo a zaseklo se mi zadní kolo. Ani při vymáčklé spojce se zadní kolo netočí s velkou pravděpodobností bude něco s převodovkou nevíte kdo by mi s tím pomohl? Oprava případně odvoz do servisu? Bohužel nedisponuju vozíkem za auto ani dodávkou. Díky za tipy. Tonda.
Jezdím tak rychle, jak lítá můj Anděl strážný!!!
Moze byt ulomeny krizek kardanu u prevodovky a tam se to seklo.chce to rozdelat a udelat kuk. Nejde s tim pohnout ani o kousek ? Je to uplne natvrdo ?
Kupredu spatki ni krok...
Servisakovi nevolej!! Cekam az bude mit misto abych mohl uz konecne taky jezdit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak je to rozhozené odsralo to ložisko někdo tam nedal ty co tam měli být, načnutá hřídel a lamela, prosakuje spojkovy válec, kontrola alternátoru, řemene, hallova snímače,synchronizace ventily+ práce cca 30 tisíc. Ale bude to komplet v cajku před dovolenou a sezónou.
Uf to neni malo... alespon uz vis co s tim mas. Ja cekam az to Servisak rozhodi. A mam fakt obavu z vysledne ceny *stress*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte taky jsem z toho byl nervózní, ale nakonec to vyšlo dobře nemusím si nikde půjčovat a ty prachy schrastím. I když před dovolenou je to trochu podpásovka, ale snad to nebude mít vliv, hlavně že mašina bude v pořádku a nikde nás v cizině nenechá.
TGS1150 napsal:
Kubrte taky jsem z toho byl nervózní, ale nakonec to vyšlo dobře nemusím si nikde půjčovat a ty prachy schrastím. I když před dovolenou je to trochu podpásovka, ale snad to nebude mít vliv, hlavně že mašina bude v pořádku a nikde nás v cizině nenechá.
No to je zasadni rozdil mezi nama... ja si na to pujcit budu muset
TGS1150 napsal:
TGS1150 napsal:
Zřejmě moc kchalíš Kubrte
Anebo taky ne.. spis hypoteka a necekany vydaje... takova ta klasika