sundal jsem z motorky Ysvod+koncovku Remus a namontoval jsem origo sestavu. Po nastatování jde motor nějak divně (nízké otáčky, celkově divné chování). Nevím jestli je nutné provést seřízení motoru když jsem udělal výměnu výfuku. Díky za radu
Hoj, zapojil jsi lambdu?
Upravil Kubrt dne 11.03.2015 21:01
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A nebo není motorka čipnutá na tento výfukový systém ?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
S laďákem to jelo dobře, ale teď je to nějaký divný. Moc jsem to neprojížděl, ale už mne zaráží ty nízký volnoběžný otáčky, to před tím nedělalo. Myslíte tedy, že nějaké seřízení, jako váha vzduchu atd. nebude zapotřebí? Když jsem nasadil originální kat a koncovku ? Když jsem ji kdysi kupoval, tak tam byl už ten laďák, takže nevím jestli s tím někdo něco dělal.
Takže dnes mi to nedalo a ještě jednou jsem všechno prošel a zjistil jsem následující chybu, kterou jsem způsobil já svou neopatrností a lehkovážností. Když jsem napojoval benzinové hadice od nádrže, tak jsem vysunul bovden od škrtící klapky, který vede někam do útrob rámu. Jde tam hrozně špatně vidět přes všechny ty hadice a kabely. Zjistil jsem to i tím, že škrtící klapka nebyla opřená o doraz. Stydím se za takovou chybu ale bohužel stalo se.
Děkuji každému, kdo se mi pokoušel nějakým způsobem poradit.
Teď motor běží jak hodiny - BMW je prostě užasný stroj
Bongo přiložený následující obrázek: