Kluci v noci jsem se vrátil z albošky a posledních 300km mi nefungovala spojka, nějak jsem dojel a hodil jsem to do garaze (1150km) ale než se v tom začnu vrtat máte nějaky tipy? je i možný že to vyteklo dole protože u bratislavy se šlo rozjet když jsem to třikrát zmačknul v brně to byl už záhul. a kus před táborem jsem se rozjížděl startérem. takže zkontroluju kapalinu, kdyžtak doleju a když to nepoteče nikde viditelně tak bude téct prasátko na spojce? A když kapalina bude tak teče pumpa? Nějaka opravná sada existuje? Chápu že chci rady a ještě sedim u pc ale třeba mi někdo ušetří práci. díky.
Kdyby ti tekla pumpa,tak to vidíš hnedka,bylo by to poblitý na řídítkách vod kapaliny... A rovnou přidám moji zkušenost s opravnou sadou pumpy-origo novej pístek s gumičkama a pružinou vydržel cca 300kma začal týct opět,takže vyhozený peníze,100% to řeší jen nová pumpa komplet...
Mě taky vytekl spodní váleček a teklo to do spojky a zamastilo to lamelu a spojka začala klouzat a i při mačkání byla páčka taková gumová.
tak jsem to otevřel(mimochodem co to je za šroubky? 2,5mm imbus? namlatil jsem tam torx15) a bylo v tom pěkný bahno. Tak jsme to vyfoukli spodem přes odvzdušňovák - nevěděl jsem že ho to má takhle šikovně vzádu pod sedačkou -nalili novou brzdovku, asi tři nádržky promačkali ven a vypadá to že to chodí. jen má spojka nezvykle lehký chod, to bude asi tou novou kapalinou.
Nejpravděpodobnější příčina bude mytí wapkou. Do nádržky (která mi teď netěstní) se dostala voda, ta se dlouhou rychlou jízdou na dálnici ohřála, vypařila a zavzdušnila systém. před tim ještě něco trochu orezlo a proto ta hnusná barva a konzistence.
Kdo ví, hlavní je že to chodí - bez dílů.