Ahoj, potřeboval bych poradit s el. posilovačem brzd u R1200GS rv R/2006. Po výměně baterie, vzduchového filtru a po štelování řidítek a blastrů mě přestal fungovat posilovač brzd a po nastartování i rozjetí nad 5km/h bliká červený trojúhelník ABS. Problém je, že posilovač nevydává žádný zvuk a brzdy nebrzdí tak jako dříve. Zkoušel jsem kontrolovat páčky, zda někde nechytají blastr, ale všechno v pořádku. Tak nevím zda jsem něco neodpálil tou výměnou baterie nebo neskřípl při výměně filtru. Brzdovky je všude dost. Děkuji za rady.
Ahoj,
mně to dělalo taky, někdy neproběhnul test, někdy abs vypadlo i během jízdy. Problém byl v čidlu / mikrospínači brzdy. Po výměně (cena asi 750 Kč) funguje bez problémů. Dobré je zkontrolovat jestli páčka brzdy nenaráží na chránič rukou. Sám jsem se do toho nepustil, nechal jsem to na servisu, protože jsem nechal vyměnit i brzdovou kapalinu.
Ahoj,
Tak jsem se dnes dostal do garaze, brzdove svetlo opravdu nesviti a nereaguje ani na nozni brzdu. Packu brzdy jsem prozkoumal ze vsech stran i konektor nekolikrat vyndal a zandal a nakonec jsem zjistil, ze na packu brzdy netlaci blastr, ale u kloubu brzdy bok "spinacky" blinkru, timto mikrospinac pri stisknuti brzdy necvakal. Pootocenim spinacky do spravne polohy jsem problem odstranil. Dekuji za pomoc.