postihla me takova nemila vec ze za 10 000 km co jsem najel na mem GS me zacali kontrolky hlasit chybu na abs poprve se mi to stalo v rum. kdyzjsme nezdolali 67 a vraceli se spatky a podruhe vcera proste prestane fungovat abs a zadek nebrzdi v rum jsem to spravil tak ze jsem vyndal pojistky a dal zpet a bylo opraveno vcera sem nedelal nic ated to zase normalne funguje podle prirucky hlasi chybu:VYKRICNIK-sviti,ABS_blika 4xza sek.=nejmene jeden okruh je ve zbytkove brzdici funkci . takze jestli jste se stim nekdo setkal tak se semnou podelte o skusenosti diky. jinak je to jedina vada (krom tech zasranych iridiovek)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
holubb hele kydy si nech na jindy sleduju ze dokazes hodinu kraftat o zasiracich ruznych for a ty ses to samy takze pokud nemas co by jsi dodal k tematu tak se diskuze nezucastnuj a pokud chces neco vedet tak si zaloz novy forum a neser me
Upravil zmijon dne 18.07.2007 18:27
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Opravdu nevím, hledal jsem na boxerech i na pražském klubu, ale nic jsem nenašel. Měl jsem za to, že jsem někdy podobný problém už registroval. Snad jen bych na tvém místě zkusil reset ABS (http://www.bmwgs....icle_id=71).
Jak novou mas baterku? Zkusil jsi se takto rozjet a po 2-3 km zastavit a znovu nastartovat? Pokud nahodou se tim spravi, je velmi pravdepodobne, ze se jedna o umirajici baterku.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc:baterka ok tady to proste nefunguje uz po zapnuti klicku
Milos: reset ano jen jestli je tento postup stejny jak u starsiho typu a u dual taky je tam napsano nerucim za poskozeni moto ale co jestli to ma nekdo vyskouseny tak co bych mel pokurvit jen tam je psano modrohnedy? ja tam mam hnedy s cernym pruhem a ciste hnedy Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
holubb: na tu diagnostiku se chystam jen tam zavolat neeeea objednat se asi jo
Ještě mrkni na brzdový desky-dual s posilovačem tuším umí rozeznat opotřebení destiček. Jak víc vyjíždí pístky v brzdičích při opotřebování destiček, tak klesá hladina kapaliny v zásobní nádržce kapaliny pod nádrží a čidlo, které je asi v ní, vyhodnotí, že desky jsou ojetý a hlásí to chybu.S tím resetem ABS u dualu nevím, tam jsem to nikdy nezkoušel. Jestli chceš tu diagnostiku, tak Cyrilovi brnkni-určitě se domluvíte.
Tonda: ty ses zlatej clovek hned zejtra se na to mrknu dik
mrknu a dam vedet celkem by to bylo aji logicky kdyby byly vzadu desky kaput tak prestane ten zadek automaticky brzdit coz dela me no mrknu a uvidim
zmijon napsal:
Doc:baterka ok tady to proste nefunguje uz po zapnuti klicku
presne to dela slaba baterka, po ujeti nekolika km se trochu dobije a najednou to funguje. Znamy figl. To neznamena ze to i ty, ale zkus to, nikdy nevis. Pokud je baterka slaba, neprojde zadkladnim checkem a blika to jak rikas a jde do safe mode.
Doc: spatne jsem to napsal ja na ni jel hodinu vse v pohode a behem jizdy to zacalo takhle blbnout takze si nemyslim ze by to byla baterka to by zacalo delat hned pri prvnim nastartovanim v garazi tohle bude mit pricinu jinde
aha, no to jo, samozrejme
Ivan napsal:
Nech si nahrát nový softvér... Příští týden jedeme Rumunsko, nechceš tam za náma přijet?
jo jel bych jen mi nesedi soucasny pocasi ale urcite si to tam uzijte