Tak na tomhle nevidím nic zázračnýho. Motorku napatlali bahnem, které stačilo opláchnout vapkou. Je jiný motorku drbat od opravdu "zajetý" špíny nežli toto.
Pro mě bude nejlepší kombinace vždy: Vapka - kýbl vody se šamponem(klidně i jar) - houba a lidský sádlo GSA 1250 Rallye 2024
co se na ní neudrží to samo upadne. A o zbytek se postará slušná průtrž mračen...
A když mne přece jen přepadnou nějaké ty výčitky svědomí... Dobrá kniha s výbornou kávičkou. Nebo slušná porce čerstvě upečeného bůčku rovnou z remosky....
co se na ní neudrží to samo upadne. A o zbytek se postará slušná průtrž mračen...
A když mne přece jen přepadnou nějaké ty výčitky svědomí... Dobrá kniha s výbornou kávičkou. Nebo slušná porce čerstvě upečeného bůčku rovnou z remosky....
Je zaručeně zaženu.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Tak s Tebou asi nebudu kamarad.... ale tou remoskou jsi vsechno napravil Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Prostředky Chemical Guys mohu doporučit, používám 4 roky na auto. Na motorku se přiznám že ne, jen obšas na sedlo. Chmemical Guys patří k předním výrobcům prostředků pro tzv. detailing, já mám ověřené věci na kola, kožené sedačky, interiér a samzřejmě používám jejich šampón. Mám i věci na karoserii, ale ta, aby byla udělaná pořídně, se musí dělat v několika operacích, je to na 1-2 dny v bezprašném prostředí a to je můj problém. Pidilahvičku keramického nanozázraku na závěr asi už budu moci zahodit, prý to stárne.
Ale poslední dobou jsem si oblíbil i Sonax, udělal myslím kvalitativní pokrok a má nové prostředky. Mohu doporučit tenhle nanogel na plasty na motorce, je to fakt zázrak - extrémně snadná aplikace (nejlépe pomocí mikrovláknové houbičky) a okamžitý výsledek. Plasty na 1100GSA vypadají jakoby právě vylezly z výrobní linky, přirozený saténový lesk jako když byl plast nový: http://www.sonax....etail.html
to Ivan : ten gel od sonaxu pouzivam uz par let. Je to naprosta pecka. Plasty to neuveritelne ozivy a rozzari. Jen si uz nemuzu vzpomenout kdo mi o nem poprve rekl. Byl to bud Zetor, nebo Remus. Kazdopadne je PECKA. Od Sonaxu mam vic veci a se vsema maximalni spokojenost
Upravil Kubrt dne 14.07.2015 10:01
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.