Ahoj. Nemáte někdo typ na někoho, kdo by mi přešil sedlo na R1150GSA. Mám původní jednodílné a kvůli ženě bych chtěl přešít na dvoudílné. U řidiče bych chtěl nechat výšku stejnou a u spolujezdce to zvednout. Díky moc za každou zkušenost, radu a typ. Sláva
Trochu s tím taky laboruju, buď vyměnit za klasické dvoudílné nebo pak to vyjde přešít celkem draho s takovými úpravami, mě potřeba navíc nižší výška jezdce (jako nižší pozice u dvoudílného). Přijde mi, že u adv sedla bude spolujezdec vždy více vepředu, tím pádem trochu horší pozice pro nohy. DDT dělají, určitě to zvládne i většina čalouníků, já si nechal udělat nový potah a trochu nižší v Praze ve Strašnicích, dělají tam sedla běžně a je to za pár dní. M.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Ve starších diskuzích jsem taky našel DDT a líbí se mi to. Mám to i kousek od baráku, tak počkám, jestli ještě někdo hodí nějaký poznatek a uvidíme. Každopádně díky
Počítej že v DDT to bude trvat dlouho. Mě tam v loni v březnu řekli že termín tak kolem konce srpna/začátek září, rozhodně jsem nic nepřešíval. Další věc je že pokud chceš jezdit ve dvou dlouhé trasy a jste s ženou vyšších postav tak bych rovnou předělal na dvousedlo z gs a to pak nechal přešít. Na GSA je sedlo pro dva krátké...
slava GS napsal:
Ve starších diskuzích jsem taky našel DDT a líbí se mi to. Mám to i kousek od baráku, tak počkám, jestli ještě někdo hodí nějaký poznatek a uvidíme. Každopádně díky
Běž, je to jistota a umí to fakt hezky. Akorát si tam domluv termín co nejdřív to půjde, je možný že budeš pár měsíců čekat než na tebe přijde řada.
Nemá náhodou někdo přešité sedlo DDT či podobně udělané na r1150gs adv poblíž Prahy? Zajímalo by mě, jak je pohodlné a vysoké v reálu.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
madmike83 napsal:
Nemá náhodou někdo přešité sedlo DDT či podobně udělané na r1150gs adv poblíž Prahy? Zajímalo by mě, jak je pohodlné a vysoké v reálu.
Clen Krizus ho mel... teda myslim ze bylo od DDT. Zkus mu napsat jestli ho jeste ma...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je to tak, mám 191cm, proto jsem si nechal sedlo (v rámci nového čalounění i výplně) asi o 2cm zvýšit - kolena tolik nebolí. Pro někoho výrazně menšího to nebude ono.
Zdravím. Budu potřebovat potáhnout nově sedla na R1150RT Vzhledem k dodacím lhůtam DDT hledám tip na dobré čalounictví nejlépe středočeský kraj. Dík. J.C.
Sedlo bez potřeby zaslání "starého" kusu vyrobí Borbro borbro.com. Mám od nich zvýšené a je to pěkný.
Pokud chceš přešít svoje sedlo, tak to dokáže šikovnej čalouník, který má garáž vedle mě, cca za třetinu ceny od DDT. Viděl jsem jeho práci a kluk se vyzná.
Mira1150 napsal:
Počítej že v DDT to bude trvat dlouho. Mě tam v loni v březnu řekli že termín tak kolem konce srpna/začátek září, rozhodně jsem nic nepřešíval. Další věc je že pokud chceš jezdit ve dvou dlouhé trasy a jste s ženou vyšších postav tak bych rovnou předělal na dvousedlo z gs a to pak nechal přešít. Na GSA je sedlo pro dva krátké...
Já mám 190cm, ale žena je malá. Na nohy je to pro ní v pohodě, ale na delší trase trpí na zadek. Na 650GS byla (narozdíl ode mně ) spokojenější.
Chlapiska, díky za tip. V Strašnicích, vzhlem k tomu že mám koženku jen natrženou by to udělali do týdne a sedla od nich vypadají pěkně tak že je po sezoně odvezu k nim. J.C.
Já mám sedlo od DDT, tu nejlepší výplň, mírně zvýšené, vzadu o dost vyšší, aby nebolela ženu prcina, po 200 km si nestěžovala.
Jen to chce domluvit se teď, sedlo jim dáš sice až v lednu někdy, mají toho hodně, ale i tak to trvá tak měsíc dva..