motorkám moc nerozumím, ani olej si sám nevyměním ale na poslední projížďce cca 10 km od baráku mi to chcíplo za jízdy a už nechytlo. Bylo to po umytí, tak možná někam natekla voda jestli je to možný a pak jsem si všiml téhle díry viz foto, to je tam normální?
ta díra je na určení polohy klikového hřídele - slouží nastavení ventilů atp. Normálně tam bývá plastová zátka.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
jinak to že ti nejede motorka, tam toho může být fakt hodně. od zanešeného filtru, přes povytažený bovden na leve či pravé straně u klapek... může to být i hallův snímač, ten hold dělá problémy. zvláště když jedeš třeba za deště nebo podobně.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
A máš benzín?
Upravil Kubrt dne 01.11.2015 09:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
JJ benzín mám.. byla to ale přesně ta situace jako když dojde.. Teď dokonce když jsem zapnul klíček, tak dvakrát stříkala, což se taky normálně neděje...
VojtechPolicky napsal:
jinak to že ti nejede motorka, tam toho může být fakt hodně. od zanešeného filtru, přes povytažený bovden na leve či pravé straně u klapek... může to být i hallův snímač, ten hold dělá problémy. zvláště když jedeš třeba za deště nebo podobně.
Motorka jela úplně normálně a na rovince kolem 80kmh prostě chcípla.. čili nevím jestli je možný že by bylo něco povytaženýho... halluv snímač mi nic neříká.. ale nepršelo
Nevim no... čerpadlo jde? Palivový filtr je v jakým stavu? Kolik má motorka najeto a kdy byl naposledy filtr měněný?
Kdysi jsem jel a najednou konec. Z ničeho nic, totální konec. Umřelo mi čerpadlo...
Upravil Kubrt dne 01.11.2015 10:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jak poznám jestli čerpadlo jde? Když zapnu klíček tak to standardně vrčí a stříká. Palivový filtr stav nevím, ale má najeto 13 tis km. Motorka celkově 148, já od 132 - serviska a pak standard servis... čerpadlo by to tedy mohlo být...
Vyndej svicky a pri zapnutem zapalku a zobtazeni Ot v tom okenku musi skocit jiskra cvaknout vstrikovace a bzukne cerpadlo. Pokud ne tak odesel hall.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
cashe napsal:
díky Milane, ale víš že jsem lama...
Jedu teď pryč, ale ve středu bych ti zavolal a zkusil se domluvit jak budeš mít čas... to bude asi nejlepší ...