super, ten kryt na stojan jsem kdysi taky kreslil na papir ze si to necham vypalit, ale nekam jsem ho zalozil. Posli mi ho prosimte na lavickyvojtech@gmail.com dik!
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Já to teda nepotřebuju, mám svůj vlastní výrobek, teda spíš vyvýšenou verzi TT, ale jak to tak vidím, tak bude asi nejlepší, když ty výkresy ofotíš a vyvěsíš rovnou sem... Jinak se uposíláš do bezvědomí Máš to aspoň ze své hlavy a to se cení.
Kluci,proč si tak přiděláváte prácu a dáváte ty placky na stojan s tym votřesným vrchním plechem? Vždyť stačí udělat spodní placku,do původní plochy stojanu vrtnout tři dírky a sešroubovat. Samozřejmě šroubek zespod do zahloubené díry v hliník. plechu a zvrchu matička ze silonem,aby se to nepovolilo... A když budu chtít byt jó punťa,tak na ty matičky nasadím černou plastovou čepičku a nikdo si ani nevšimne,že tam je něco našroubovaný.
Mas to hezky ale za par postaveni na bocni stojan se ten duralovej spodni plech zohne a hude to klepat a litat. Ohyba se nerezovej od toutatechu natoz tenhle tvuj...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Mas to hezky ale za par postaveni na bocni stojan se ten duralovej spodni plech zohne a hude to klepat a litat. Ohyba se nerezovej od toutatechu natoz tenhle tvuj...
Je to možný, proto jsem taky nechtěl nikam nic vrtat, jak tu někdo říkal.. Na předchozí motorce jsem měl rozšíření ze stejného materiálu a ani se nehnuto.. Tady je ale cca 60kg navrch a rozšiřovák jde víc mimo původní "došlap"..
Body k dobru výdrže by tady ale mohlo přidat to, že ten nerezový vršek stažený pod nepovolky slouží taky jako pružný člen, takže by deformace měl alespoň částečně vykompenzovat.. Tak uvidíme.. Sundat se dá vždycky a v tomhle případě bez následků..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
zutro napsal:
Mardock> pokud se nepletu, jsou ty spony klasické vodařské spony, které koupíš v každém hobby marketu za pár peněz
Přesně.. Já je mám ze spojovacího materiálu.. Jsou to P-spony na trubku o průměru 25mm..
ok, vidím u nás v paneláku, že stejnej díl drží tenkou plynovou trubku Ještě to nechat vyříznout. V první firmě mě už poslali slušně do háje-mají údajně plně vytíženou řezačku.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...