Tak mi odešlo ložisko po pádu na řídítka do věčných lovišť. Označení na původním ložisku mám KOYO 5204 RS. Toto označení údajně už neexistuje. Podobná ložiska jsou od značek SKF, SNR, FAG a MRC. Jakou značku mi doporučíte s ohledem na cena/kvalita?
Taky si zkontroluj díru v brejlích, jestli už není elipsovitá (vymačkaná) - pak můžeš vyměnit ložisko a pořád bude na řízení "vakl". Mám za to, že původní originální ložiska v brýlích byla od FAGU (musím se v dílně kouknout) a ne KOYO - podle mě, už je na tvé motorce někdo měnil.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Díky moc Tondo. No to mam teda radost. Tvrdili mi, že prý tam je z výroby japonský ložisko. Mě příjde logičtější ten FAG. To jsem zvědavý co mě ještě na tý motorce čeká za další překvapení :-(. WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Fanous napsal:
Díky moc Tondo. No to mam teda radost. Tvrdili mi, že prý tam je z výroby japonský ložisko. Mě příjde logičtější ten FAG. To jsem zvědavý co mě ještě na tý motorce čeká za další překvapení :-(.
Tak jsem kouknul v dílně na motorky, které mi tu stojí a ze 6-ti motorek mají 4ks FAG, jedna má INA a "chosého" adventůra má KOYO - tak to pravděpodobně bude tak, že tam helmuti flákali do výroby co jim přišlo pod ruku. V dalších dvou brejlích (z 1150 a 1200), které tu mám jako náhradní jsou opět FAG.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...