potřeboval bych tip na někoho kdo umí vyrobit kalené pouzdro/vnitřní kroužek ložiska a je na něj spolehnutí.
Jde o díl č. 33537650103 BMW jej přestalo dodávat. Jde o díl do kyvné vidlice F650 GS jednoválec.
Zadávat to nějaké velké firmě je až poslední možnost. Díky za případný kontakt
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
čau
Nikoho ti takhle z hlavy neporadím, ale není to náhodou stejné na f800gs? Milan servisák by jistě věděl. V kyvce jsem to měnil taky a vím, že mi právě řikal, že jedno z toho už se nevyrábí. Ale já měnil přímo to v kyvce a ne v přepákování.
Do it my way...
No nepotěšili mě soudruzi Mnichovští... zajímavé že loziska jsou v pohodě a do tohoto kusu jsou jehličky vytlačené až přes tvrzenou vrstvu..
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
S jednim kusem se asi nikdo zabyvat nebude.Si to vybehej sam,kup kus 14220,zajdi s tim k soustruznikovi ten ti to vytoci,rekni mu at tam necha pridavek na brouseni,v kalirne to pak nech nacementovat a brusic ti to pak nabrousi.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
A co Aprilie? Ta má myslím podobný tlumič a i celé přepákování. Mluvím o pegasu a nebo suzuki freewind
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Díky všem za odpovědi, zadal jsem výrobu dle doporučení zdejšího člena Kennyho panu Františku Musilovi ze Zlína. Nechám vyrobit 4 kusy, kdyby někdo chtěl tak i víc.
Jinak zjistil jsem, že to pasuje i z aprilie je to díl AP8135610, měl by být ještě dostupný.