Ahoj, prosím vás máme tu někoho kdo by mi mohl poskytnout nějaký rady a info? Vletěl nám nalitej **** do auta a do baráku. Auto asi totálka, fasáda oprava a trávník , keře , kačírek, rozvrtaný u oleje, nemrzka atd....
Za mě bych určitě po zkušenosti nedoporučil souhlasit s totálkou.Pojišťovny mají svoje tabulky a celkem jsem čuměl jak se od sebe liší ceny tržní a vyplacené.Trval bych na opravě,pokuď to bude možné.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Pár "agentů s teplou vodou" tady je. Podívej se do vlákna o povinném ručení a rovnou se jich přeptej. http://www.bmwgs....ost_487706Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Pár "agentů s teplou vodou" tady je. Podívej se do vlákna o povinném ručení a rovnou se jich přeptej
Jenomže pojišťovák není to samé jako likvidátor. Dneska ti pojistku udělá skoro každej kdo má čokovoko, ale poradit s pojistnou událostí už umí málo kdo - samozřejmě poradit ve tvůj prospěch.
GSA 1250 Rallye 2024
Medik napsal:
Pár "agentů s teplou vodou" tady je. Podívej se do vlákna o povinném ručení a rovnou se jich přeptej
Jenomže pojišťovák není to samé jako likvidátor. Dneska ti pojistku udělá skoro každej kdo má čokovoko, ale poradit s pojistnou událostí už umí málo kdo - samozřejmě poradit ve tvůj prospěch.
Jo, to mě taky napadlo, ale věřím, že místní pojišťováci by mohli mít spíš nějaké kontakty, než ostatní.
Já už pár škod likvidovat nechal a pokaždý přijel někdo jinej.
Jsem jen prostý pobíječ much a v případě většího prů.seru bych se asi nebál zaplatit právníka.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Milda_Km napsal:
O auto ani nejde, ale fasáda , trávník, okrasné dřeviny, plotek a všechny ty kraviny kolem + ta chemie na tom. Auto půjde na totalku.
Tak to půjde všechno z povinného toho násosky. V pojišťovně ti nabídnou rozpočet nebo úhradu faktury. Likvidátora si tam pošlou stejně svýho.
Nechal bych si to asi opravit a faktura by letěla na pojišťovnu.
GSA 1250 Rallye 2024