Pár kluků to tam kupuje na ostrý endura, kde dejme tomu na houbaření po lese to stačí, ale materiál je výrazně horší...Jinak to vždycky pasovalo namonotvat.
Hmm, nemám známýho Frantu ve fabrice a ani nejsem zas takovej šetřič, jen jsem se ptal, jestli to někdo nepoužíval nebo nemontoval.
Ostrý enduro mám a tam bych o těhle kotoučích nikdy neuvažoval, tam totiž dost často a dost intenzivně brzdím, na rozdíl od malýho geesa se kterým jezdím popaměti do práce na půl plynu
Kraftrad napsal:
Hmm, nemám známýho Frantu ve fabrice a ani nejsem zas takovej šetřič, jen jsem se ptal, jestli to někdo nepoužíval nebo nemontoval.
Ostrý enduro mám a tam bych o těhle kotoučích nikdy neuvažoval, tam totiž dost často a dost intenzivně brzdím, na rozdíl od malýho geesa se kterým jezdím popaměti do práce na půl plynu
Už zase lituju že jsem reagoval...přeju hodně zdaru a správnou volbu.
Upravil TomR1 dne 19.02.2016 08:22
Tom
Kraftrad napsal:
Už zase lituju že jsem reagoval...přeju hodně zdaru a správnou volbu.
Ale v pohodě, díky za názor, aspon víš o někom, kdo je dává, tak se nezlob. Je to lepší než ostatní hospodský plky tady
Ale jo Já se nezlobím, jen sem myslel, že je jasný rozdíl mezi následky selhání kotouče na silnici a v lese i když obejmutí smrku taky není žádná hitparáda - pro to jsem to myslel pro ty co se fakt jen tak vozi tak jim to prý stačí, když se jim zkroutí nebo popraská tak s tím dojedou bez nehody...
Na závody to není ani na OFF dobrý no a na silniční moto bych to fakt nedával...
Je to jedna z věcí kde se nevyplatí ušeřit,a le dají se s číny používat jiný věci kort na ty lehky endura - jako gripy, odvzdušňováky vidlic, převleky vildic a tlumičů apod...
Nefnukej jak mala holka. Ptal jsi se na nazor ten jsi dostal. A pokud potrebujes usetrit pak stovek kup si je. Budes jen sam nasranej ze se krouti nebo ze to nebrzdi.
servisak napsal:
Nefnukej jak mala holka. Ptal jsi se na nazor ten jsi dostal. A pokud potrebujes usetrit pak stovek kup si je. Budes jen sam nasranej ze se krouti nebo ze to nebrzdi.
Nereaguj jak po pěti pivech.Mluv k věci nebo nepiš.Montoval jsi je ? Jezdil ? Tak to neřeš...
Když jsem se tu onehdá ptal, jak maj kluci pořešenou mlhovku, odpověděl jsi, že si mám držet brzdu, když se bojím...taky velice inteligentní odpověď..
Zaplat pambu ani nemontoval a uz vubec nejezdil.
a k te mlhovce to byla zrejme spravna odpoved kdyz jsem ji napsal.
... servis a diagnostika BMW Motorrad