Zdar, máte tip, kam za profi servisem s GSem v Jižních Čechách? Ideálně kolem Budějic, ale nevadí mi si dojet dál. Možno i na cestě do Prahy.
Co je pro mne ale důležitější, je odbornost, adekvátní cena a šikovnost mechanika a taky dobrá domluva.
Doteď jsem jezdil do CyrilMoto u Prostějova, kde jsem byl velice spokojen, ale bohužel mechanik odešel a krám v podstatě zavřeli.
Dík za tip, ideálně s telefonním číslem. Pokud třeba má někdo zkušenost s ACR Auto na Okružní, sem s ní.
Kubas, R1200 GS/A 2008
Co já jsem měl možnost poznat v ACR Jirku Fuxe, tak tam dělal jen příjímacího technika a servisního poradce. Pochybuju, že by tam běhal navoňenej v polokošili BMW Motorsport od stolu v kanclu do servisu k oleji. Ale v Yamaze byl, to mi říkal. Nicméně je to člověk na svém místě a já ho chválím.
ACR doporučuji ;-)
GSA 1250 Rallye 2024
Souhlasím také dávám za 1. Horší je to bohužel s autem. Zkušenost z února.
BMW 535 xd nyní v březnu 4 roky najeto cca 80tis. Předplacený servis na 5 let. /ne záruka/ Odešly přední poloosy v ACR nemám nárok na nic. Je po záruce. cena poloos bez práce cca 40 tis. Kč. Odjezd do prvního BMW za hranice /Freyung/ vyměněny poloosy zdarma. Zaplatím pouze práci. Tak se vkrádá otázka zda si příští vůz nekoupit rovnou v SRN. to se samo týká i motorek. U mota žádné závady nemám tak těžko říct jak by taková situace byla řešena