Zdravím, teď tak přemýšlím, že by se mi hodila nějaká přilba měla by být výklopná s brýlemi a čirým plexi a cena by neměla značně překročit 10 000 Kč. Koukal jsem po schuberthce c3 Basic a taky po shark Evo one. vizuálně se mi víc zamlouvaji přilby od sharka a taky se mi i líbí vyklapeni víc za hlavu. Nemáte někdo zkušenosti? nebo by byli nějaké jiné návrhy? Díky
Ahoj s vyklápěčkama nemám sice zkušenosti, ale ten Shark který je z polykarbonátu mi přijde za ty peníze drahý.
Schuberth je ze skelných vláken takže z hlediska bezpečnosti bych se asi přikláněl spíš k němu.
Ale je tu spousta zkušených s vyklápěčkama tak poradí určitě lépe
Doporučuju zkusit, třeba "nanečisto". Já třeba výklopku Schuberth mít nemůžu - přezka mi tlačí na ohryzek.
Může ti to zúžit výběr.
Upravil j_a_k dne 14.03.2016 06:00
Já mám teda Shark Evoline 3 a tu bych ti klidně doporučil. Schubertka mi na škebli taky seděla, jen mně při jízdě s otevřenou štvalo, jak mi to bere hlavu dozadu.
Shark Evoline 3 s překlopnou částí tento problém nemá, je ale oproti Schubertu docela hlučná (což mne až tak netrápí, neb jezdím se špuntama).
Tu Evo One musím někde okouknout. Přidaný PINLOCK, výklopný bradový deflektor a automatické zvednutí plexi při překlápění brady zezadu dopředu vypadá dobře. Jinak vypadá jak původní Evoline 3 (krom drobných designových změn)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jsem čerstvým majitelem Advíku a na Varanovi Shark EVO 3 super ....do 140 km/h jsem mohl jezdit s otevřenou helmou Tichá a nefoukalo do ní .....Na Advíkovi děs běs hlučná a fouká přímo do očí
Tak to chce vyzkoušet opravdu na motce ......
Já mám dobré zkušenosti s Nolan N102. S ní mám v pohodě najeto cca 100 000 kilometrů.
Vloni jsem si opět koupil Nolanku N104. Mám s ní najeto zatím cca 10 000km a naprostá spokojenost. Cena okolo 10 000 kč.