Potrebuju koupit nejaky oblecení pro moju polovicku,ukecala mne a vezmu ji ssebou na motodovolenou rozhlizim se,ale nejak fakt nevim co ji koupit,chci stredni tridu jestli se to tak da rict,takze ne nazran,padana a pod.zas ne orig.bmw...jde mi hlavne o bundu a boty,kalhoty ale muzete doporucit taky
Bunda se ji libi kozena,ale nevim jestli by to bylo vhodny,ja ji hledam spis textil idealne s vyndavaci membranou.Diky za tipy jo a muzete klidne prihodit i fotky vasich polovicek v tech hadrikach
brtnik napsal:
Potrebuju koupit nejaky oblecení pro moju polovicku,ukecala mne a vezmu ji ssebou na motodovolenou rozhlizim se,ale nejak fakt nevim co ji koupit,chci stredni tridu jestli se to tak da rict,takze ne nazran,padana a pod.zas ne orig.bmw...jde mi hlavne o bundu a boty,kalhoty ale muzete doporucit taky
Bunda se ji libi kozena,ale nevim jestli by to bylo vhodny,ja ji hledam spis textil idealne s vyndavaci membranou.Diky za tipy jo a muzete klidne prihodit i fotky vasich polovicek v tech hadrikach
BMW StreetGuard bunda + kalhoty, Santiago boty...
Pokud vim, je to stredni trida... i kdyz si rikal, ze BMW neee...
Nicmene tuhle kombinaci jsme zkouseli jen na podzim... v lete je pry v StreetGuard celkem vedro.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
brtnik napsal:
BMW StreetGuard bunda + kalhoty, Santiago boty...
Pokud vim, je to stredni trida... i kdyz si rikal, ze BMW neee...
Nicmene tuhle kombinaci jsme zkouseli jen na podzim... v lete je pry v StreetGuard celkem vedro.
Bunda i kalhoty mají vyndávací teplou vložku, kalhoty pevné chrániče v kolenou, na bokách jsou chrániče pěnový, bunda má pevný chrániče na loktech a ramenou, přes záda pěnový chránič, všechny chrániče lze vyjmout.
Na kalhotech vzadu je zip, jehož druhou část lze připevnit k bundě a vytvořit tak komplet.
Neprokomavý, prodyšný, zatím plná spokojenost, jen v listopadu bez vložek už jí v tom byla zima
Upravil NP dne 05.01.2009 19:55
Co mas na jaro???????
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2