Zdravím, prosím o radu. Po zimě jsem dával novou motorku startuju a nic. Všiml jsem si že nesvítí kontolka čerpadla a ani na poslech nejde. Zkoušel jsem ho napřímo na baterku a vypadá že je v pohodě jen do něj nejde šťáva, čidlo stojánku jsem měl vypadlí ale nahodil jsem ho zpět a pořád nic, prolezl jsem snad všechno a kabely vypadají ok a než jsem dolil benzín svítila mi i rezerva což je podle mě stejný svazek kabelů ne? Je mi hlavně divný že jsem s motorkou nedělal nic jiného než ta nová baterka, nemohla něco třeba vypálit ta stará která byla totál ko? Pojistky jsem kontroloval... Nebo jak odpojit to čidlo stojánku abych to vyzkoušel jestli neodešlo? Díky Xem
Ahoj, já teda nevím s tím čidlem stojanu, ale když máš neutrál, tak nastartuješ i se sklopeným stojanem.
Pokud se ti nerozsvěcí kontrolka, řekl bych, že to není čerpadla, ale vody, tak můžeš mít i špatný kontakt na chcípáku. Jinak ti poradí odborníci.
Mě nespínalo čerpadlo ještě kvůli špatnému konektoru na čerpadle. Je tam jeden konektor na rezervu a druhý na spínání čerpadla. S tím jsem zahýbal a pak to šlo na chvíli.
Teď jsem to už předrátoval a dobrý.
Do it my way...
Tak s tím pořád bojuji, chcípák by měl být v pohodě a kabely taky nikde nevypadají nemocně. Hlavně jsem se šťoural v kontrolkách a motorka najednou tři dny bez problémů jela startovala a vse v poho pak jsem jeden den přijel a druhej uz zas nenastartoval, je mi to fakt divný proc to bud jede bez problemu a pak aniz bych cokoli udelal to nejede vůbec... Nemohla by blbnout ještě spínačka a není nějakej způsob jak poznat jestli je rele v poradku?? Je to takové to černé nahore vlevo pod baterkou jak tam jsou dvě stejné??