Včera mě přišly z Deutschu. Oba postranní včetně držáků a vnitřních tašek. Měl jsem z nich trochu obavy (po přečtení fóra), ale vypadají naprosto super. Tloušťka stěny je 1,5mm a rozhodně z nich nemám pocit, že se "kroutí" apod. Normálně jsem na nich seděl i stál ( mám 85 kg). Koupil jsem je od chlapíka za 450 eur.Jsou 1/2 roku staré včetně všech návodů, faktury apod.
Myslím si,že na normální cestování budou naprosto super a za dobrou cenu. Funglovky ba vyšly cca 550-600 eur. Má někdo s TRAXY špatné zkušenosti?
Můžu říct, že s Traxy mám jen dobré zkušenosti. Zatím jsem s nima najezdil cca 10000km a spokojenost!! Jsou dostatečně bytelný aby udržely náklad, přitom to není konstrukce o kterou se při pádu motorka akorát rozláme, neteče do nich, jak se tu někdo obával a na motorce se mi líbí. Jedinou maličkost kterou bych jim vytknul je do očí bijící napodobenina origo BMW.
Vim, ze je toto tema uz asi mrtvy, ale nemuzu si pomoct. Koupil jsem je jako nove bez skrabanecku, nikdy nebyly na moto a prvni dojem je naprosto super. Mam dva bocni 37l a horni 38l spolu se vsema taskama a plotnama a drzakama za neuveritelnou cenu necelych 9000,-Kc Akorat nevim, kam si dam tech 5 nahradnich klicu...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Vyhral jsem je v aukci na eBay od chlapika z vedlejsi vesnice... Proste stesti...
Měl jsem boční Traxy (černé) na 800GS, najel jsem s nima cca 5000 km, uplná spokojenost. Jen jednou po pořádném chcanci tam nepatrně zateklo. Víc mi vadilo, že se občas kousnul klíček v zámku a musel jsem s ním chvíli kvedlat, než jsem odemknul nebo zamknul.Ale to bylo skoro před dvěma lety, tak už to snad vychytali. Mezi náma - vypadají skvěle..
Tak vcera jsem je namontoval a dneska se s nima prvne vyvalel... To byl taky napad jet na zasnezeny umrzly ledovce v kopcich na projizdku ze jo? No ale hadejte co? Nic se jim nestalo, protoze jsme se prekotili pekne chytre do prikopa, kde bylo navato tak metr... Ale dostavat to tam vodsad ven... Sice jsem kulturista, ale bylo to neco. Nekdo slabsi by tam musel pockat na oblevu... A vzkaz pro TOLIHO: nebejt tak robustniho drzaku, za kterej jsem to rval cely ven, tak bych cekal na oblevu taky
Kufry Trax s držákama od SW Motech typ EVO4,pravý 45L a levý 37L celková šířka moto 104 cm.
nad alkoholem jěště nikdo nezvítězil.....
....jenom moraváci remizovali
brumla> jeden cas jsem o nich premyslel na test, ale nakonec to dopadlo jinak. takze co ti muzu rict jsou jenom staticky zkousky u kamarada. "topil" je v bazenu a propustily, resp. spis jemne ronily. v desti to myslim bude bez problemu.
brumla napsal(a):
Nechci rypat, ale narazil jsem na tohle video http://www.youtub...PG-Mc-3T3o
Nevite za jak dlouho se dosahne takoveho stavu? Anebo se jen jedna o pomstu nespokojeneho zakaznika? Samozrejme trocha silikonu to urcite spravi. Stejne asi voda potece dovnitr urcite hure nez-li ven, ale prece jenom.
Presto vsechno uvazuji o Traxech 2x45 l
nazdar pane ty opustíš své naleštěné plasťačky
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!