Ahoj všichni, mám dotaz ohledně světlé výšky motorky. Jakmile se sbalím naložím vše a vyjedu tak občas si sjedu i mimo asfalt na kemping a toulky, líbilo by se mi bramboru zvednout, nikde sem při pátrání nebo přestavbách na nic nenarazil, vím že odpověď hodně lidí bude kup si GS, já chci ovšem motorku předělat, Mám rád stavby a ještě víc jezdit na něčem co jiný nemá )) už jsem přemýšlel i nad podvozkem z GS ješte než se do toho pustím tak sem si myslel jestli nemá někdo zkušenost se stavbou něčeho takového =)
Přesně tak-kup si GS. Jinak řešení je koupit si kratší rameno záchytu reakce. Prodává to LUCAS. Ale jestli je něco takovýho i na R 1150 R si budeš muset pohledat. Mrkni na odkaz. Už jsem to ale viděl i vyrobený doma v dilně a namontovaný na GS.
já jsem zas takovej blázen a je to pro mě moc jednoduchý řešení abych si ho koupil díky za odkaz já hned letím studovat =) říkám stavbě se nebráním a rád mám něco odlišného =) a asi si rád komplikuju život
Asi tak nejak nějaké práce na motoce už probíhají ale brzdí to vejlety když už je sezona v plném proudu, takže vetší kuchání stroje nechám na zimní dlouhé večery =)
Předělej to zrovna na GSA, to pak bude bomba (jen nevím, jak se to bude jmenovat - R1150RGSA?). To tady nikdo nemá! Všichni Ti budou ukazovat, že jsi jednička....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."