vzhledem k tomu, že na trhu je v tomto docela díra, vyrábím si momentálně jednu první sadu kostí přepákování na malé GS.
materiál nerez ocel EN 10088-3 AISI 304
zpracování CNC
osazení ložisky a gufery SKF
změna rozteče z původních 86mm na 76mm
snažím se náklady potlačit na co nejnižší cenu
přepákování na snizení se prodává za cca 2300,-czk určitě se dostanu na cenu nižší, ale sounduju tímto, zda by o to byl vůbec zájem, pokud ano, nakoupím, vyrobím a osadím více sad.
změna roztečných kružnic na přání není problém
když tak nezávazně prozatím reagujte, kdo by měl eventuálně zájem..
první sadu budu mít v tomto týdnu, uvidím, kdy se dostanu k tomu ji namontovat přímo na motorku, abych mohl nafotit a poreferovat..
nevím jak je to tady s komercní inzercí..proto se v případě porušení nějakých pravidel omlouvám..jen jsem chtěl zareagovat na poptávku..sám jsem to hledal a nenašel a pročetl jsem, že i pár lidí zde o tom min uvažovalo
Upravil chrompacket dne 21.07.2016 08:39
Přepákování GS - zvýšení HOTOVO, první kusy k prodeji
Přidané 20.05.2016 12:17
Zdravím , také jsem to řešil , nezapomente , že se změní uhel zadní kyvky a řetěz bude brousit vrchní hranu kyvky , pokud to přeženete s prodloužením.
Udělal jsem si dva plocháče, vnich vyvrtal otvory podle toho jak jsem to asi chtěl přizvednout, rozdělal originální přepáčko a tohle namontoval , nikam nejezdit, jen v garáži zkontrolovat jak pasuje , jestli někde něco nepřekáží , pokud vše v poho, nechal vyrobit , L
Přidané 27.05.2016 22:16
Ahoj jsme nově majitelem sníženého GS 650 r.v. 2004 a taky bych uvítal pár centimetrů navíc .Pokud budeš mít konkrétní nabídku tak se určitě rád připojím Milan
Přidané 30.05.2016 11:23
tak se mi to kapanek terminove posunulo..musel jsem udelat par jinych zakazek, ktere me zivi, tak se omlouvam, snad v tomto tydnu budu vedet vice urcite dam vedet
Přidané 09.06.2016 08:57
tak jsem to vcera namontoval, akorat me stve, ze jsem to nevyfotil jeste pred tim na stole, ale snad bude dostatecna fotka z motorky..
zpracováno je to naprosto presne, vymena trvala deset minut, kus za kus...
zjednodusene asi takto:
kdo mel standart prepakovani tzn roztec mezi srouby 86mm, tak po vymene za 76mm jde motorka nahoru presne o tolik, jako by stala na stojanu..
kdyz ji dam ted na stojan, nemam zadni kolo ve vzduchu, jako tomu bylo doposud, ale na zemi a neprotocim s nim..kdyz motorku soupnu dolu ze stojanu, nezhoupne se jako driv, kdyz dosedla, ted prakticky skoro ani nepoznam, ze jsem ji dal ze stojanu..takze pro predstavu je to asi dostacujici..
kazdopadne prozatim jsem to zkousel z nerezove oceli, je to rapidne tezsi nez origo, ale zas me to nestve, je to dole..
do budoucna to chci z duralu.
kdyz jsem vcera kalkuloval, kolik vysel prvni kus, tak je to nesmysl..
kdyz vyrobim cca 10ks, tak kdyz na tomu budu chtit mit nejaky zisk, musel bych prodat jeden par cca za dvojku..nevim teda jestli z vas nekdo bude mit zajem..pokud ano hodte mi to do mailu: roman@repair-services.cz
zitra se pokusim dodat fotky
shanim jeste levnejsiho dodavatele matrose, ktery bude umet i ten dural
loziska a gufera jsou SKF
dodam jiz nalisovane
proste prehodit a jezdit
Přidané 09.06.2016 09:00
jinak co se tyce retezu, neni potreba nic upravovat, zadna rolna ani jine podobne nesmysly, motku jsme zatizili dva 80kg chlapi a bylo to uplne v cajku
Přidané 09.06.2016 11:35
nepripadlo mi to, ze by se nejak zasadne zmenila geometrie motky, v originale je podle mne zbytecne vzadu pricapnuta, takze ted vypada uplne normalne..
clen Gulex, ktery v minulosti provadel uplne stejne zvyseni, takyneregistroval zadne negativni zmeny..nekde jsem to v jeho prispevcich cetl..
Přidané 09.06.2016 15:40
skoda, ze uz to nemuzu mit na motorce - zitra odjizdim s plnou polni (ve dvou s komplet vybavou na stanovani) smer balkan, tak bych to dukladne otestoval vcetne jizdy v terenu.
kdyz by jsi to trochu podporil vsema moznyma fotkama bylo by to super. Popis s tim hlavnim stojanem je pro predstavu fajn, jak to vypada treba na bocnim stojanu, pripadne i nafotit co a jak na to retez?
predbezne bych zajem mel, ale vic to budu resit az ke konci mesice po navratu z dovci.
bylo by pripadne mozne udelat i roztec treba 80mm?
Přidané 13.06.2016 11:46
tak po vcerejsku co jsem moto pujcil kamaradovi, ktery ji zvazuje koupit zjisteno to, ze po cca 250km jizdy ve dvou povolil retez.. tzn je nutno jej trochu po uprave povolit..jinak se popotahne..
v priloze davam foto jak to vypada v realu na moto
budu se snazit na dalsi kudsy sehnat dural
pokud mate tedy zajem, piste na mail
vyber materialu necham na vas - dural ci nerez
cena teda 1999,-
loziska gufera SKF
udelam snad v tomto mesici 10ks
pokud ma nekdo zajem napiste si to do mailu..
Přidané 13.06.2016 11:53
Lada89 napsal:
skoda, ze uz to nemuzu mit na motorce - zitra odjizdim s plnou polni (ve dvou s komplet vybavou na stanovani) smer balkan, tak bych to dukladne otestoval vcetne jizdy v terenu.
kdyz by jsi to trochu podporil vsema moznyma fotkama bylo by to super. Popis s tim hlavnim stojanem je pro predstavu fajn, jak to vypada treba na bocnim stojanu, pripadne i nafotit co a jak na to retez?
predbezne bych zajem mel, ale vic to budu resit az ke konci mesice po navratu z dovci.
bylo by pripadne mozne udelat i roztec treba 80mm?
musel by se přepsat program..jinak ted budu delat 10 paru 76..ja myslim, ze uz je to vcelku vylej nalej
Přidané 13.06.2016 12:12
prosímtě, předek je taky na té fotce nějak zvednutý nebo je vpředu kolo 21" ? A nebo se mi to zdá, zvedne se to tedy o nějakých 5cm, s bočním stojanem se nemusí dělat nic?
Přidané 16.06.2016 08:42
drY92 napsal:
prosímtě, předek je taky na té fotce nějak zvednutý nebo je vpředu kolo 21" ? A nebo se mi to zdá, zvedne se to tedy o nějakých 5cm, s bočním stojanem se nemusí dělat nic?
zvedne se to o cca 30-35mm, s predkem neni delano nic, kolo je klasika 19", bocni stojan v pohode