Ahoj
Doporučte prosím, kde koupit, čemu se vyhnout, poznatky, postřehy, kdo to má nebo ví. Chceme koupit nové, jaký prodejce by byl podle vás nejlepší, i s následným servisem, jeho kvalitou a přístupem. 30 km SZ od Prahy, takže prodejce nejspíše z Prahy.
Díky
Za mě Stratos Praha kvůli jejich mechanikovi (na foru servisák), nebo Brno Renocar, kde motorky prodává Přemek Švanda. Jinde nemám zkušenost, ale zrovna při koupi nový motorky by se měli přetrhnout všichni.
Ahoj,
my jsme to kupovali v BMW Vídeň přes Honzu (na fóru Honza87) jako předváděčku. Super přístup i jednání. Samozřejmě pro Tebe je to daleko.
Jinak moto je v pohodě, jakmile si na to zvykneš. Je to přece jen trochu rozdíl oproti GS :-)
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Stratos Praha, pokud servisak nehodla dat vypoved.
To byl duvod, proc jsem vubec koupil novou motorku, nemit jistotu v servisu, asi bych nekoupil vubec.
Zdar, mám K 1600 GTL čtvrtou sezónu. Kupovaná v Stratos Praha a vřele tohoto dealera doporučuji - jmenovitě prodejce pana Semeráda. Přístup servisu perfektní, 2x drobnosti na reklamaci a vše vzorně a rychle vyřešeno. Moto mám v plné výbavě (jinak ho asi stejně nekoupíš) a peněz za to nelituji. Dokupoval jsem jenom padáky a kryty rurou na řidítka. Motorka senzační jak kolem komína tak na dlouhé cestování i ve dvou. Auta a motorky jsem dříve hodně střídal, ale K 1600 GTL bude v garáži asi ještě dlouho, nic lepšího totiž koupit nelze :-)) Ps: ten krouťák je LUXUSNÍ
Jestli chceš info k něčemu konkrétnímu, klidně se ptej, ale aby nás GSáci nesežrali
DeDe napsal:
Zdar, mám K 1600 GTL čtvrtou sezónu. Kupovaná v Stratos Praha a vřele tohoto dealera doporučuji - jmenovitě prodejce pana Semeráda. Přístup servisu perfektní, 2x drobnosti na reklamaci a vše vzorně a rychle vyřešeno. Moto mám v plné výbavě (jinak ho asi stejně nekoupíš) a peněz za to nelituji. Dokupoval jsem jenom padáky a kryty rurou na řidítka. Motorka senzační jak kolem komína tak na dlouhé cestování i ve dvou. Auta a motorky jsem dříve hodně střídal, ale K 1600 GTL bude v garáži asi ještě dlouho, nic lepšího totiž koupit nelze :-)) Ps: ten krouťák je LUXUSNÍ
Jestli chceš info k něčemu konkrétnímu, klidně se ptej, ale aby nás GSáci nesežrali
Rok jsem jí jezdil, motor pecka, ale jinak je to náturou motorka pro německýho důchodce. Zajímavé je, že její obliba byla nejvyšší po příchodu na trh, dneska už se moc neprodává... Dát ten motor do nějakýho cruiseru to by byla lahoda...