Ahoj, sháním na googlu nějakou kloudnou nálepku s motivem BMW GS a nápisem např. "The GS rider" nebo něco podobného, co by znamenalo, že řidič auta je motorkář jezdící na GS. A nemůžu nic hezkého decentního najít. Než s tím půjdu do reklamky, nemáte to někdo už udělané? Mám F800, tak tam nechci boxera
Když vydržíte, tak nechávám něco graficky zpracovat a pak ukážu a když se bude líbit, nechám vyrobit. Chvilku to ale bude trvat. Zdeněk
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
Když bude třeba tak sem s tím a uděláme co se žádá Email je na mě k dispozici. Jen od 3.7. budu nějakou dobu pryč, tak se na to pak kuknu .Nedávno tady někdo chtěl polep na kufry a plégo,na auto jsme dělali taky i na celé ale už nevím kdo , tak když to sem hodí, uvidíte to krásné dílo
Kluci, já to myslel dobře. Jestli již nějaké jsou někde, tak proč ne. Jen že mám kamaráda grafika a druhého, který vlastní tiskárnu. Proto jsem se nabídl. Grafiku stejně dostanu. Jakmile ji budu mít, dám ji sem a uvidíme. Zdeněk
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
Chimera napsal:
Ahoj, sháním na googlu nějakou kloudnou nálepku s motivem BMW GS a nápisem např. "The GS rider" nebo něco podobného, co by znamenalo, že řidič auta je motorkář jezdící na GS. A nemůžu nic hezkého decentního najít. Než s tím půjdu do reklamky, nemáte to někdo už udělané? Mám F800, tak tam nechci boxera
Kdyžtak mrkni na cenduro, uživatel Myro má pěkné samolepky. Mám od něj nějaké a paráda. http://www.cendur...ad_id=1407
cvrnda přiložený následující obrázek:
Ahoj, snažil jsem se zaregistrovat na cenduru, ale asi jsem úspěšně neprošel registračním procesem. Nikde na netu jsem to, co bych chtěl nenašel, tak jsem oslovil kamaráda, který mi za úplatu vytvořil 12 návrhů. Chci se tu zeptat, zda-li by se někdo nechtěl připojit, ať to neplatím celé sám. Pochopitelně dotyčnému poskytnu soubor s PDF, PNG a SVG, a s tím si už poradí každé grafické studio v místě bydliště dotyčného. Po dovršení částky 500,- jsem ochoten to tu vystavit pro všechny, protože 500,- mě to stálo