Shanim na zadek Mitasku 140/80/17 TL,ale nechci uz s dusi,cetl jsem tady ze nekdo uz jezdi na bezdusovkach takje chci taky nakoupit ale at hledam jak hledam,tak nikde na shopu je nemuzu najit,nevite nekdo kde se daji objednat TubeLess?? TT maj vsude....Diky
Upravil xavier dne 21.01.2009 20:29
Aktualne 1250 GSA HP
http://www.barum-...40-80-r17/Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
xavier napsal:
Shanim na zadek Mitasku 140/80/17 TL,ale nechci uz s dusi,cetl jsem tady ze nekdo uz jezdi na bezdusovkach takje chci taky nakoupit ale at hledam jak hledam,tak nikde na shopu je nemuzu najit,nevite nekdo kde se daji objednat TubeLess?? TT maj vsude....Diky
A proč jí nekoupíš přímo u výrobce? Má přeci své podnikové prodejny. Bývalá OBNOVA Brno dnes PNEUBOX. I když od nového roku se spojili s Barumkou,takže je to jedno. http://www.barum-...40-80-r17/
Upravil BIGR dne 21.01.2009 20:47
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No na Pneuboxu jsem si je objednaval loni a dodnes mi neprisli ani se mi nikdo neozval,tak jsem to ani nezkousel zkusim ten barum,ale je mi divny ze normalne nikde nejsou v e-shopech
Aktualne 1250 GSA HP
Kolik na tu E90 najedete? Rád bych se vydal do Rumunska po silnici a tam cestoval po jejich "silnicich" popřípadě i mimo. Rád bych se ještě na těchto gumách vrátil zpět
já sem na 09tce najel vzadu 9tkm a zbejvalo tam ještě tak 3mm na šountech,přední 09 mě vydržela 6tkm a byla mrtvá,ale vše bylo najeto na naložený motorce a ve dvou lidech,jen pozor na to abys ji neměl přefouknutou to se ji nelíbí a potom se oběvěj mězi špuntama prasklinky,ael i na takhle popraskaný jsem dojel na dovolený ve dvou a naloženej 4tkm,chyba byla v přehuštění a hlavně to hodně překládám,ale sem na nich strašně spokojenej,a kupuju je v Práze v Pneuboxu
no já nevim jestli ji bezdušovou už dělaj,jsou o tom spekulace,každopádně ji mam obutou jako bezdušovku a mamji podlepenou tmelem na pneumatiky a docela to drží,sem tam dofouknu
bormen napsal:
PNEUBOX Brno (Herčíkova) - never more...
V Praze na Švehlovce fungujou normálně.
Ale nevim odkud je xavier,protože to nemá vyplněný v profilu. Takže záleží na něm kam to má blíž.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
dal jsem na konci listopadu předek TKC a zadek dušovou 09 dakar..mám na ní přes 1500 a i když jsem jí del bez duše a nic jsem nepodtmeloval dofukoval jsem jí lehce jen po prvních 14 dnech a drží perfektně..asi jsem měl štěstí..ale nikde žádný náznak praskliny v materiálu nebo natržený špunt
jinak nevím nic o bezdušové 09..na e shopech jsem všude viděl jen dušovky..
Upravil JaraGS dne 22.01.2009 10:16
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
JaraGS napsal:
dal jsem na konci listopadu předek TKC a zadek dušovou 09 dakar..mám na ní přes 1500 a i když jsem jí del bez duše a nic jsem nepodtmeloval dofukoval jsem jí lehce jen po prvních 14 dnech a drží perfektně..asi jsem měl štěstí..ale nikde žádný náznak praskliny v materiálu nebo natržený špunt
jinak nevím nic o bezdušové 09..na e shopech jsem všude viděl jen dušovky..
Hele me taky nejdriv docela drzela,za 20 dni dovolenou jsem ji dofoukaval jen jednou,pak ale nastala nejaka zmena a ted mi nevdrzi ani do druhyho dne,kamos to samy a to z je opruz ji porad foukat,vyresila by to ta duse,alde pokud je moznost bezdusovky tak urcite radsi ji.A prasklin tam po 6 tis.km mam docela dost,spunty ale drzej.
Aktualne 1250 GSA HP
Hele me taky nejdriv docela drzela,za 20 dni dovolenou jsem ji dofoukaval jen jednou,pak ale nastala nejaka zmena a ted mi nevdrzi ani do druhyho dne,kamos to samy a to z je opruz ji porad foukat,vyresila by to ta duse,alde pokud je moznost bezdusovky tak urcite radsi ji.A prasklin tam po 6 tis.km mam docela dost,spunty ale drzej.
mě taky E09D vzadu chvilku držela, pak začala ucházet. Dofukoval jsem co 3 dny...
Pak jsem koupil OKO-EAST, nalil to dovnitř, dofoukal a od té doby (asi rok) drží v pohodě...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Jáju mám taky ale stejně sem tam dal ULTRASEAL....tady máš test kde jezděj s 09 na BMW R1200GSA přes hřebíky....http://images.goo...n%26sa%3DN
Robert přiložený následující obrázek:
[25.1Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Zadek se dá se sehnat v bezdušovém provedení, ale je jich málo. Já mám na ní cca 7000 km a je v polovině života a to jsem na ní absolvoval Rumunsko. Tam po silnicích i. třídy, pak Karpaty (off road) a nazpátek po dálnici. Zatím jsem ji ani nedofukoval, drží jak bejk. Předek je na tom hůř, mám na ní tak 3 mm, takže teď jdu asi do E-07, či do Metzeler Karoo 2.
Pomatenost, zvaná BMW.