Zdravim
chtel bych se zeptat,jestli homologacni stitky ,co jsou na krku rizeni napravo jsou pro kazdy rocnik stejne. Mam R1150gs 3/2003 a kus mi tam chybi. Dnes jsem byl na STK a dostal jsem jen mesic.
Nemel by nekdo fotku s tohoto mesice-rocniku toho stitku.
Dik za odpoved.....Mysak
co jsem zjištoval tak se liší jen hvězdičkou nebo pomlčkou v homologačním čísle.
Pokud by si chtěl mam už zpracovanou předlohu v jedne reklamce a cena je cca 275 ks
PavelSv napsal:
co jsem zjištoval tak se liší jen hvězdičkou nebo pomlčkou v homologačním čísle.
Pokud by si chtěl mam už zpracovanou předlohu v jedne reklamce a cena je cca 275 ks
Ahoj Pavle, pokud by bylo možno, taky bych si jeden vzal. Musím zjistit jaké údaje tam mají být. Mám gsa 1150/2002.
Jinak na technické mě to akorát napsali do poznámky.
Díky Rosta
Měl jsem ten samy problem, skrábnuté posledni dve cislice. Na technicke nevyhovuje a mel jsem po prdeli. Urednikem na dopravce mi bylo receno, at si skocim do reklamky udelat novy. Pripadne napsat vyrobci. V BMW se na me vy...., i kdyz 500,- za nalepku dobrých :-)Tak jsem zajel do reklamky. Borec mi to udelal do druheho dne a nic za to nechtel. Asi ze solidarity, kdyz ma dvanactku a ja jen 650 Na technicke prvni otazka od technika znela...reklamka, ze?! Rikam ano. Vse zase nafotil a uz vyhovovalo. Z meho pohledu je to jen pakarna pro lidi. Vyrazene VIN je malo a lpi se na necem, co je k ho.... Stoji to jen cas penize a starosti.
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
PavelSv napsal:
Ahoj Pavle, pokud by bylo možno, taky bych si jeden vzal. Musím zjistit jaké údaje tam mají být. Mám gsa 1150/2002.
Jinak na technické mě to akorát napsali do poznámky.
Díky Rosta
Napiš sem: info@adv1.cz
Toto ti odpoví:
> dobrý den,
> štítek není problém objednat.
> K objednání štítku je potřeba zaslat (stačí mailem) kopii velkého TP a OP
> majitele vozidla. Cena štítku je 496,- Kč a doba dodání je cca 1 - 3 týdny
> (vyrábí jej na zakázku přímo v BMW.