V Edinburgu se mi na R 1150 R stal zkrat kvůli kabelu,který se dotkl cívky na startéru.Motorka odtažena do servisu a bylo mi řečeno,že je to totálka.Zkoušeli novou baterku a prý nic.Ani start,světla atd.Prý odešel kabelový svazek a řídící jednotka.Oprava by stála 2 000 liber.Motorku jsem si přivezl zpět do Čech a dal do servisu.Perlička na závěr.Dali jen novou baterku a vše funguje.[right][right] Teď přemýšlím co dál.Napsat do BMW stížnost na neschopnost ****ů ve Skotsku...
bud v klidu, tohle se stava i v cesku. kdyz tam privezes motorku na servis tak ti zpusobi jeste vetsi skodu. to se ti nestalo. za nejakou dobu se o tom zasmejes.
Upravil Joke dne 31.08.2016 20:53
Joke
"odborníci" jsou všude, si nevybereš a je úplně jedno, jestli je to značkový servis nebo neznačkový. Většinou značkové jsou ještě horší. Nakonec záleží jenom na tom, na jakého ňoumu narazíš.
Upravil Vencar1150r dne 31.08.2016 21:08