Můžete začít objednávat kalendáře
Autoři fotek objednávat nemusí, jejich objednávky zajistím sám.
Objednávka kalendáře BMWGS 2017:http://reg.einter...
V nabídce produkt zvolte: Kalendář BMWGS 2017
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
Náhledy na kalendář: http://www.rajce....
Objednávky tak jako vloni budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o." Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
BMW GS Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Pokud chcete poslat balík na firmu tak fakturační adresu vyplňte do poznámek.
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
.
Kalendář BMWGS 2017 formát A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena bude .......Kč za kus a bude spolu s poštovným definitivně potvrzena do konce září 2016.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky.
Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám své povedené obrázky poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako minulá léta jeden kalendář zdarma.
Posílejte své fotky na tuto adresu:
Do předmětu mailu nic nepiste
Do názvu fotky pište popis k fotce. Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely [b]1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
.
.
Sedl jsem si k PC a odhodlal se , že se jako každý rok posledních x let pustím do přípravy kalendáře na rok 2017.
Letos mám fofry a nestíhám, čekal jsem, že budou zase změny v programu Picassa, najel jsem na rok staré fotky a zhrozil se. Nedokážu měnit fotky, vytvářet nová alba, přesouvat a spravovat fotky.
Když to shrnu tak se letos pro mě Picassa stalo totálně nepoužitelné......... Potřebuju nový a JEDNODUCHY nástroj který mi umožní:
-Sbírat od vás fotky z letošní sezony....snad Vyřešeno
-třídit je podle typů motorek do adresářů...zatím neumím na rajčeti snadno fotky přesouvat
-Stílet tyto adresáře v tomto vlákně...snad Vyřešeno
-vkládat obrázky do vlákna...snad Vyřešeno
Diky Milošovi, že aspoń tehle web nedělá žádné novoty a je v podstatě pořád stejně nastavený.
Upravil paja1 dne 19.11.2016 09:11
Pája
Fotky jdou do rajčete posílat mailem, ale nejde mi je v rajčeti přesouvat mezi alby. nemůžu přijít jak na to jinak, než je ručně stahovat do PC a vracet do jiného alba zase z PC.
Tak jsem pro dnešek přesunul došlé fotky http://www.rajce....
a mám 2 nemilé zjištění.
Rajče je pekelně uklikané. Co jsem minulé roky dělal 5 minut mi teď trvá půl hodiny.
Závažnější problém je, že rajče samo komprimuje fotky, takže nemám plná data, ale vlastně jen náhledy. To znamená, že mi vybrané fotky budete později muset poslat zvláš´t mailem v plné kvalitě.
Letos to už takhle nechám, ale pro příští ročník musím najít jiné řešení.
Upravil paja1 dne 24.09.2016 18:40
Pája
V rajčeti by mělo jít přesouvat fotky z alba do alba ***.. podívám se ti na to, a ano na rajčeti se fotky komprimují - ničí, a to brutálně, jejich kvalita.
Co tkahle google? Ten má myslím dobře zmáknutá uložistě, nebo ne?
EDIT:
Tak přesouvat opravdu nejdou - ne že bych Ti nevěřij Pájo... jen jsem doufal že to půjde přes správce...
Upravil VojtechPolicky dne 24.09.2016 19:34
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jeste ze nemam LC, bych nemel zadnou sanci mit v kalendari fotku:-)
Jinak za me ta pri tom skoku je jak z tovarniho kalendare, tu bych mel v kalendari rad.
Splněný sen moje 1100GS
Jj, zadnej jinej duvod nez kalendar jsem k tomu nemel, Paja mi ho dokonce koupil sam z toho co mu zustalo na vidlich kdyz prehazoval kupy penez z minulyho roku.. Presne tak to bylo...
Plawa napsal:
Jj, zadnej jinej duvod nez kalendar jsem k tomu nemel, Paja mi ho dokonce koupil sam z toho co mu zustalo na vidlich kdyz prehazoval kupy penez z minulyho roku.. Presne tak to bylo...
Přesně tak
PS: Prošel jsem si tvé fotky a je fakt z čeho vybírat
Stáhnu které mě zaujmou a uvidíme jak se budou líbit ostatním a grafikovi.
Mě zaujala i tahle. Mohla by být motiv na úvodní list kalendáře.
Upravil paja1 dne 27.09.2016 20:52
Pája