Jinak po letosnim uspechu upominkoveho predmetu multifunkcni satek, budu v pristim roce pokracovat v serii praktickych predmetu vyuzitelnych v kazdodenim zivote, jiz objednano a samozrejme ve Schreci barvicce
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zatim nic. Sem v praci. Uvidim jak z dovolenkou. Ale tombolu jako vzdy
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tak a za 3 mesice se snad uvidime, stejne jak loni zacinam pomalu chystat , nektere veci se jako obvykle zas komplikuji, ale to pujde, ale par veci se zas povedlo.
Aktualne resim
1. Dopoledni program: par veci rozjednano a stim bych se vas rad zeptal, meli by jste zajem si udelat strelecke dopoledne? Nebylo by to jak predloni Airsoft , ale klasicka strelnice a ostre zbrane, melo by to nejake omezeni, bylo by to asi na 3 skupiny , ale teoreticky by to slo, navic pokud by byl nekdo z vas drzitelem ZP jedine vyhodou.
2. Tombolu: par veci uz nashromazdeno, opet nakoupim i ve sve reziji a pridam neco z letosnich cest, ale pokud neco mate vemte na rozsireni
Upravil schrek dne 31.05.2017 13:47
Čeština můj koníček
Schrek - Rád bych si vyzkoušel své střelecké umění, ale od doby ZVS (vojna) jsem značně oslepl....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jo tak to ti vojnu pripomene VZ58 jedna z nekolika co tam budou, ted ale hlavne se domluvit se zpravcem strelnice.
Čeština můj koníček
Hosi delam pro to vsechno, aby to vyslo, ale musime hlavne vyresit bezpecnost, predpokladam, ze si bude chtit kazdy strelit, dost by mi pomohlo, kdyby i nejaky ucastnik srazu byl vlastnikem ZP a pomohl mi se zajistenim bezpecnosti, ale vse zavisi na tom jak se dohodnu se spravcem strelnice.
Upravil schrek dne 31.05.2017 21:35
Čeština můj koníček
Jo mas to ted nejak napikacu posledni dva rocniky , ale neboj zatim to jde tak bude i pristi rok
Upravil schrek dne 31.05.2017 22:24
Čeština můj koníček