zdravim,
mozna budu za troubu, ale nejak mi to neda:
- snad uz od zacatku prazdnin stoji v Praze v Dejvicich an dost frekventovanym miste scrambler
- spinavy, zapraseny, bez retezu (ke klandru co je hned vedle samozrejme), zcela opusteny
Nechybi nahodou nekomu ?
.... nemam cas patrat nekde v nejakych registrech po spz, ale fakt tam stoji nejak neprirozene, nedovedu si predstavit ze by ho tam majitel (s mozkem) takhle odlozil
tak me kdyztak moc nekamenujte, jen mi to proste nedalo no
xylem přiložený následující obrázek:
xylem napsal:
zdravim,
mozna budu za troubu, ale nejak mi to neda:
- snad uz od zacatku prazdnin stoji v Praze v Dejvicich an dost frekventovanym miste scrambler
- spinavy, zapraseny, bez retezu (ke klandru co je hned vedle samozrejme), zcela opusteny
Nechybi nahodou nekomu ?
.... nemam cas patrat nekde v nejakych registrech po spz, ale fakt tam stoji nejak neprirozene, nedovedu si predstavit ze by ho tam majitel (s mozkem) takhle odlozil
tak me kdyztak moc nekamenujte, jen mi to proste nedalo no
A edit, je to Scarver.
Upravil Kubrt dne 02.11.2016 09:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A dle registru ukradena neni. Pokud jsem teda dobre hledal a koukal.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
třeba majitel umřel...nebo to bude jiná veselá příhoda Co když leží na onkologii a vy ho tady propíráte jako deg.éna,co zapomněl,kde uvázal motorku
Každej motorkář přece nemusí zakápnout na motorce...a když,tak ne na svý
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
VojtechPolicky napsal:
Po tomto zveřejnění tam už dlouho stát nebude
tak to bych samozrejme nerad, ale kdo neni mistni tak to nepozna, kdo je mistni tak kolem ni chodi dlouho a hlavne je to na tak frekventovanem miste, den i noc, ze tam vyvadet nejaky alotria by chtelo vazne hodne odvahy .....
motorek je po okoli docela dost, ale vsechny pozamykane a ted uz i pod plachtami, tohle je proste nejaka anomalie, tak snad je majitel v poradku a vi co dela, pokud ne, tak je to holt zivot at uz jakkoliv .....
me to jen nedalo, nechtel sem si nevsimat, tak sem si proste vsimnul jak sem umel ....
tim bych to uzavrel a hura se na vikend poradne oblict a pustit vyhrivani na dvojku