Napadlo mne založit toto vlákno "Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ..." pro všechny zájemce o "družení se" na Východě naší krásné vlasti
Já docela rád jezdím sám, ale stejně tak rád poznávám nové lidi, sem-tam se s někým "srazím", projedu a pokecám ...zvláště, pokud to je další příznivec modrobílé vrtule
Vím, že oblast specifikovaná jako Morava je poměrně obsáhlé území, ale copak je pro váš stroj těžké zajet si třeba 100km dál než při vaší obvyklé "okolokomínovce"?
......no a když je dnes únorové počasí tak příznivé , co jedna rychloakce?
...sice můžu jen dopoledne, ale jedu se mrknout na "Odersko" ...pokud by měl někdo čas, chuť a zájem tak budu třeba v 10:45 v Odrách na Masarykově náměstí (49°39'44.24"N; 17°49'48.74"E) ...počkám 15 min., pak se zajedu mrknout na Veselí k vysílači (49°38'39.71"N; 17°48'19.79"E), okouknu větrné elektrákny hned kousek vedle ...a na oběd zamířím k domovu
...protože je to fakt dost narychlo, je to tedy nabídka asi jen pro Sever Moravy, ale kdo se přidá?
Juan napsal:
škoda,tak rychlý nejsem. Teprve se probouzím.
..tak třeba příště ...příležitostí ještě bude kopa
(...jinak myslím, že se může přidat jakýkoliv příznivce značky, ať v tuto chvíli sedlá cokoli. Sám jsem jezdil mnoho let na Jawě, pak 4 roky na XT-čku s vizí, že si tu "bramboru" jednou koupím ...tzn. "oranžáda" nevadí )
hoj teď jsem dorazil.. sice jen Opava, Bílovec a okolí, ale bylo to úžasné po těch mrazech má ta motojízda v teple opravdu něco do sebe.... jsem totálně happy i když jsem nesjel z asfaltu... kolem 14 hod jsem jel z Opavy na Hradec a potkal jsem černou adventuru v protisměru... byl to někdo zdejší??
jinak výjezd v okolí hlásit víc dopředu....
TAKE IT EASY
prezi napsal:
......no a když je dnes únorové počasí tak příznivé , co jedna rychloakce?
...sice můžu jen dopoledne, ale jedu se mrknout na "Odersko" ...pokud by měl někdo čas, chuť a zájem tak budu třeba v 10:45 v Odrách na Masarykově náměstí (49°39'44.24"N; 17°49'48.74"E) ...počkám 15 min., pak se zajedu mrknout na Veselí k vysílači (49°38'39.71"N; 17°48'19.79"E), okouknu větrné elektrákny hned kousek vedle ...a na oběd zamířím k domovu
...protože je to fakt dost narychlo, je to tedy nabídka asi jen pro Sever Moravy, ale kdo se přidá?
Tak to bylo o fous.Dneska jsem se chtěl motat ve stejné oblasti,ale byl jsem odchycen a ukecán k bahnění na Libavé.
ráno sem to nějak přehlédl ale na dopoledne by to bylo málojel sem s kámošem olomouc-buchláky-kyjov-směr brno a v půlce sem to točil na sever zpět domů,248 kmmazéc luxus paráda,chvílema když pralo slunko bylo i horko
u trampa sem potkal juana na oranžádě a ještě jednyho na osmistofce
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
[quote]bystricke napsal:
ráno sem to nějak přehlédl ale na dopoledne by to bylo málojel sem s kámošem olomouc-buchláky-kyjov-směr brno a v půlce sem to točil na sever zpět domů,248 kmmazéc luxus paráda,chvílema když pralo slunko bylo i horko
u trampa sem potkal juana na oranžádě a ještě jednyho na osmistofce[/quote
Ta osmistovka jsem byla asi já :-) Docela podařený den jsme stihli,zítra má prý chcát..
bluesbery napsal:
[quote]bystricke napsal:
Ta osmistovka jsem byla asi já :-) Docela podařený den jsme stihli,zítra má prý chcát..
bluesbery napsal:
[quote]bystricke napsal:
tě vtom klobouku nepoznávám
Ta fotka s kloboukem je z mexických dožínek.. Příště si ho vemu na projížďku místo helmy, aby mě bylo poznat
Napadlo mne založit toto vlákno "Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ..." pro všechny zájemce o "družení se" na Východě naší krásné vlasti wink
Já docela rád jezdím sám, ale stejně tak rád poznávám nové lidi, sem-tam se s někým "srazím", projedu a pokecám ...zvláště, pokud to je další příznivec modrobílé vrtule thumbs up
Vím, že oblast specifikovaná jako Morava je poměrně obsáhlé území, ale copak je pro váš stroj těžké zajet si třeba 100km dál než při vaší obvyklé "okolokomínovce"?
Co vy na to??? wink
proč ne ja su pro každou špatnost
Upravil milan dne 10.02.2009 08:18
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!